[]

yaşamak için weimar şehri

bu doğu şehrinde vakit geçirmiş, yaşamış olanlar var mı? özetle nasıldır işte, ev bulması kolay mıdır, zor mudur mesela, çevresindeki şehirler, erfurt, jena...vs, anlatın gitsin.




 
Yasamadim ama bi kere araba ile gectim. Kucuk bir sehir o nedenle ev bulmanin cok kolay olacagini zannetmiyorum ama kiralar cok yuksek degildir tahminime gore. zaten erfurt ve jena ya yakin oldugu icin o sehirler de ev bulmak icin alternatif olabilir. Dogu sehri olmasi nedeniyle de cok eglenceli bir sehir degildir. O bolge genelde alman sagcilarinin bolgesi, yabancilara yaklasimlari cok olumlu degildir. erfurt, jena da bir tik buyuk sehirler ama hareketli bir yasam beklenmez bu sehirlerden. Buyuk sehre alismis biri uzun sure yasayamaz. Bir diger dezavantaji da almanyanin ve avrupanin butun guzel sehirlerine uzak bir yerde. Sakin sesiz bir hayatim olsun diyene, veya bir sure yasarim ilerde baska sehre gecerim diyene uygun olur ama uzun sure bu sehirde yasayayim diyen iyice dusunmeli.


  • emrahday  (24.11.17 13:37:19 ~ 13:38:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.