[]

kombiye yakin radyatoru kisma

uzaktaki petek isinsin diye yapilan kismayi ust vanadan mi alt vanadan mi yapmak gerek? diger vana full acik mu olmali?




 
Sadece ust vana kisilacak bunu net biliyorum ama Ceyrek ya da yarim tur muydu tam hatırlamıyorum deneyin isterseniz.


  • i m sick tired  (24.11.17 00:23:03) 
Kombiye en yakın vanayı iyice kısın, biraz uzaktaki yarım açık gibi, daha uzaktaki tam açık değil biraz kısık,en uzaktaki komple açık olsun.


  • physcos physcos  (24.11.17 05:26:51) 
Mümkünse termostatlı vana alıp değiştirin.


  • kisa  (24.11.17 06:40:53) 
Ben evdeki petekleri Kombiyi yakın olandan başlayarak %50 kısıyorum. Giriş ve çıkışı kısınca ısınmasını istediğim peteğe sıcak su geliyor.


  • ceyhan prensi adana  (24.11.17 23:45:10) 
kimse ya soruyu anlamamış, ya da okumadan cevabı yapıştırıyor. bir tek ilk cevapta sorulan soruya cevap verilmiş.

kalorifer peteğinin bi üstte su girişinde, bi de altta su çıkışlında vana var ya, hangisinden kısacağız diyor. üsttekini mi, alttakini mi, ikisini de mi?

petekleri ne kadar kısayım, hangi peteği ne kadar açayım demiyor.
  • kibritsuyu  (26.11.17 19:53:38) 
araştırdım buldum. reglaj ayarı deniyor buna. dönüş vanasından, yani alttaki vanadan yapılıyor.

"reglaj ayarı" diye google'layın, nasıl yapacağınızın tarifleri çıkacaktır.
  • kibritsuyu  (02.12.17 12:13:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.