[]

gozluk + lens kombosu

resimde de gorebileceginiz gibi goz numaralarim cok yuksek. gozluk camlarim asiri kalin haliyle. %55 inceltilmis hali bile sise dibi gibi. normal halini ne siz sorun ne ben soyleyeyim. lens kullanmakta istemiyorum. zira gozluksuz suratim sebek surati gibi oluyor. soyle nasil olur; lens alsam, ve bir de cok ince camli, numarasiz dinlendirici gozluk? ikisi ust uste olunca goruntu bozulur mu ?

gunes gozlugu de alamiyorum camlar kalin olunca. o numaradaki camlara takilabilecek cerceveler ancak sunlardir dedi gozlukcum, ve ben kendimi bir anda 1960 yilinda buldum :/


 
Gözlüğe mercek özelliği olmayan cam taktırırsan sorunun çözülür gibi. Görüntüde bozulma olmaz. Dinlendirici gözlüklerin küçük de olsa numarası var bildiğim kadarıyla, 0.15, 0.25 gibi. Dinlendirici değil o yüzden aradığın, sadece görüntüyü değiştirmeyen cam olması lazım.


  • fortisvita  (05.02.10 19:34:29) 
oncelikle tesekkurler. peki boyle bir cam var mi? yoksa varsayimmi sizinkisi. eger varsa antirefle kaplama oluyor mu bu camlara?


  • arnatuile  (05.02.10 19:41:19) 
arkadaşım bir gözükçüye neden sormadın ki bunu veya lens satan herhangibir yere tabi en doğrusu doktora sormak daha sağlıklı bilgi almak açısından yani sonuçta senin sağlığın herkes burdan sıkar sonuçta içinde neyi vari yazan adamın dimi ama. umarım bir çözüm bulursun.


  • seyduna6687  (05.02.10 19:58:40) 
yurtdisindayim su anda. burda gozlukculere selam vermek bile parayla. ay sonunda bir haftaligina turkiyeye gelecegim. orda halledeyim diyorum. geldigimde bir fikrim olsun diye sordum burda.


  • arnatuile  (05.02.10 22:44:16) 
oyle olabilir tabi. lensini takarsin, ustune de aksesuar niyetine gozluk takarsin. sifir numara, ET camlar var. fiyatlari kaplamasiz sifir numaradan 12-13 lira kadar pahali olur ancak senin istegini karsilar.


  • osuruklu  (05.02.10 22:48:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.