[]

otomobil cahiline yardım.

2006 model Lada Vega'ya ses sistemi takılır mı? İstediğim özellikler bloetooth olması, handsfree olarak telefonla görüşebileyim bir de usb den müzik dinleyebileyim o kadar. Mp4 çalar özelliği istemiyorum. Böyle bir sistem alsam oto elektrikçi bunu takabilir mi? Ne alıcam bir de cihaz önerebilirseniz çok mutlu olacağım. Amfi filan takılkacaksa takılsın sorun değil. Hayatta tek zevkim iyi müzik dinlemek. Yardım ediniz.

Tişikkrlr.


 
urun.n11.com

elektrikçiye gerek yok, çakmak gözüne tak sonrası senin
  • angelofdeath  (23.11.17 15:35:09) 
fm transmitter olması sıkıntı. istanbulda neredeyse tüm radyo frekansları dolu. büyük ihtimalle başarılı olmayacak.


  • sutlu nescafe  (23.11.17 16:03:59) 
fm transmitter'ların kalitesi için kötü diyorlar, hepsiburada'da ucuz bluetooth'lu teypler var, yorumlara bakarak seçebilirsin. araçta hali hazırda kolon falan varsa amfiye de ihtiyaç duyacağını sanmıyorum, oto elektrikçi de takar evet.


  • yuto  (23.11.17 16:13:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.