[]

biceps ile bacak aynı gün girilir mi?

sb.hayır ise neden?




 
girilir.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (23.11.17 12:48:57) 
girilir hatta başlangıç-orta seviye için full body antreman daha faydalı.


  • orpheus  (23.11.17 12:52:25 ~ 12:54:05) 
İzole çalışmalar genel olarak gereksizdir ama böyle çalışacaksan biceps çalışması göğüs gününde daha iyi olur, zira göğüs günü, yani itme çalışmalarında triceps de çalıştığı için yanına biceps eklemek kol çalışmasını daha efektif hale getirebilir. Ha bacakla çalışmanın bir zararı var mı dersen ama, yok.


  • angelus  (23.11.17 12:53:56) 
yav bu BB muhabbetlerinin de sonu yok cidden, şu şununla girilir-girilmez diye bir şey yok (girmek nedir yav!), senin planın-programına uygunsa yaparsın ya da yapmazsın. Split workout mantığının bir anayasası yok özetle, ama teamül haline gelmiş bileşenleri var. Bu bileşenlerden biri de birer büyük-küçük kas grubunu aynı günde birleştirmek, bu açıdan bahsettiğin bölgeler uygundur. Diğer taraftan aynı gün iki büyük kas grubu çalışılmaz diye bir kaide de yok, o da çalışılır.


  • candanag  (23.11.17 12:54:12) 
@candanag kafama takilan bir soruyu sordum, sonu yoksa cevaplamazsin. Gereksiz kasmanin alemi yok.


  • Deathrow  (23.11.17 12:56:27) 
@deathrow kasmak yok da sabaha bırakasım geldi, akşama çalış sen bunu


  • candanag  (23.11.17 13:53:57) 
arkadaşlar sakin olun yav niye gerildiniz hemen...


  • joooper  (23.11.17 14:18:09) 
Aksamdan yatırıyorum ben genellikle candanag sabaha biraktigim pek azdir (:


  • Deathrow  (23.11.17 14:31:41) 
geceleri de altına yatıran kazanıyor.


  • since1907  (23.11.17 14:33:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.