[]

Windows 10 cd key

bu n11.com'da 50-60 liraya satılan keyler var. bunların bi falsosu bir şeyi var mıdır? yoksa alırsam gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim?




 
bu arada freedos bir cihaza bu key ile kurmak için öncelikle windows 10'u bir flasha falan mı yüklemek gerekiyor?
onu nasıl indiriyoruz :(

  • whatdreamsnevercome  (23.11.17 10:31:04) 
urun.n11.com

ben bundan aldım kurdum 10 gündür kullanıyorum, bir sorun yok. oem key oldukları için ucuza alabiliyor firmalar, hatta belki de 5-10 liraya gelmiştir. oem oldukları için tek anakarta yüklenebiliyorlar, anakart değişirse kullanamazsın başka bilgisayarda. gerçi onun da yolları var ama uğraştırıyor. yakında bilgisayar değiştirme niyetin yoksa al geç.

kurulum için güzel bi rehber var şöyle:
www.youtube.com
www.technopat.net
  • Bruce  (23.11.17 10:32:10 ~ 10:34:03) 
abi 60 liraysa zaten bilgisayar dğeiştirsem de bi önemi yok ki. 10 bilgisayar değiştirmem lazım normal windowstan daha zararda olmam için.


  • whatdreamsnevercome  (23.11.17 10:33:51) 
yüksek bi reytingi varsa muhtemelen falsosu yoktur. olsa zibilyon kere söylerler.

evet flasha ya da cdye yazman lazım bootable şekilde.

pro keylerden almaya çalış.
  • aşksız prens  (23.11.17 10:40:47) 
kardeşime aldım 5-6 aydır kullanıyor sorunsuz. bruce'un dediği gibi tek pc'lik ama sonuçta normal fiyatının 10'da biri bile değil.

windows 10'un direk iso'yu indirip usb flaş diske yazan bir tool'u var, yalnız kodunu satın aldığın versiyonu indirmen (pro, home vs.) gerekiyor.
www.microsoft.com

şuradan şeyapabilirsin. iso elimde dursun ilerde de lazım olur dersen direk dosyayı da indirebilirsin aynı tool ile, sonrasında rufus ile istediğin flaş diske yazdırırsın.

ahan şu da rufus
rufus.akeo.ie
  • yuto  (23.11.17 13:39:41) 
ya macos üzerinden yapmam gerekiyor bu bootable işini ama beceremedim. 8gb flashbellek var ve kesinlikle görmüyor onun içine atamıyorum iso'nun dosyalarını. normalde usb yi görebiliyorum içi boş. ama boot camp asisant destination olarak onu belirleyemiyor.


  • whatdreamsnevercome  (23.11.17 15:02:45) 
@whatdreamsnevercome dosya formatı uyuşmazlığı olabilir (ntfs), flaş diskin içindeki önemli her şeyi bilgisayara yedekledikten sonra şu videoda gösterilen şekilde format atmayı dene, muhtemelen düzelecektir.

www.youtube.com
  • yuto  (23.11.17 15:53:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.