[]

Oyun tavsiyeleri

Merhaba,

Yıllardır pek oyun oynayamadım. Umarım yakın zamanda güçlü bir bilgisayar alıp oyun oynayabileceğim. Şöyle tavsiyelerinizi alırım :)

Fifa falan sevmiyorum.
Need for speed gibi yarış oyunları severim, crew'i merak ediyordum oynayamadım tabii, bu tarz tavsiyeler.
Strateji oyunu tavsiyeleri.
Gta 5 falan oynamak isterim, 6 ne zaman çıkar? Böyle oyun tavsiyeleri.
Farcry güzel bir şey sanki, oynamadım ama? Bir de crysis oynamıştım, öyle bir şeyler? Cod 2 den sonra ne çıktı hiç bilmiyorum bile o tarz bir şeyler?

Bunlara benzer şeyler bekliyorum, liste yapayım da bilgisayar alınca oynarım :)

bir de dota lol tarzı çok sevmiyorum

Teşekkürler

 
fps seviyorsan battlefield al. en son bf1 çıktı ama ben hala daha çok bf4 oynuyorum. hem daha ucuz, al bi bakalım beğenecek misin.

pubg yani PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS meşhur bu aralar. ekip varsa tadından yenmez.
  • Corrigan prefers beer  (23.11.17 02:22:53) 
Nfs The run. Hayatımda oynadığım en zevkli yarış oyunu. Resmen adrenalini hissettiriyordu oyun bana.


  • ssiradanbirigibi  (23.11.17 03:14:16) 
Mafia 1.
Oyun eski biraz ama oynamazsaniz cok sey kacirirsiniz bir daha boyle oyun gelmez

  • qazwsx  (23.11.17 03:44:20) 
puzzle seviyorsan portal ve portal 2


  • orpheus  (23.11.17 04:20:34) 
6 7 senedir pek oynamadım oyun bu süre içindeki harika diyebileceğiniz tüm oyunları yazabilirsiniz


  • senolll  (23.11.17 04:42:08) 
The Witcher 3
Bioshock Inf
Wolfestain serisi
METRO serisi
Assassin's Creed serisi
Dishonored
Outlast 1-2
Bf1 çok iyi tabi
Cod WW2

Aklıma geldikçe Edit yaparım
  • gozu acik sevisen yahudi  (23.11.17 08:39:04) 
@gözü açık sevişen yahudi +1 güzel liste.Doom,Borderlands serisi de benim önerim olsun ek olarak


  • lorensoth  (23.11.17 11:45:17) 
FarCry 3 ve 4 tavsiye ederim


  • rapon  (23.11.17 11:53:28) 
Gta 6: Bikaç yıl sonra konsola çıktıktan bikaç yıl sonra pc'de olur anca :)

Tomb Raider serisi: Bilgisayarın Uncharted'ı diyebileceğimiz, Lara'nın gençliğini oynadığımız Tomb Raider'ın son 3 oyunu.

Far Cry serisi copy-paste'e kaydı. direk son çıkacak Amerika'da geçecek versiyonu al geç. Yoksa bu ne, öncekinin aynısı diye hayıflanıp durursun.

Crysis serisi: Türkçe dublaj çok farklı bir şey çok. Ana dilinde oynamak insanı nasıl hüzünlendiriyor. Şaheser bissürü oyunu resmen bi duyu organımız olmadan eksik oynamışız yıllardır. Yükle tekrar bitir.

Max Payne: 1 ya da 2'yi oynamışsındır, üçüncü oyun çıkalı çok olmasına rağmen next-gen olarak hâlâ geçerli grafik olarak. Slow mo aksiyon sahneleri için bile değer, oynanır.

Witcher 3: Çok vaktin varsa epey uzun soluklu. Ben geçtiği evreni beğenmiyorum ama, sarmıyor.

Metal gear solid 5 the phantom pain: Giriş sahnesiyle birlikte mıhlanıp kalırsın yerine zaten. Tam bir sanat çalışması. Japonlar bu işi yürekten yapıyor.

Tom clancy's ghost recon wildlands: Online olarak bence Pubg'dan katbekat daha zevkli. Pubg bana bunun yanında strateji oyunu gibi geliyor, burada gerçek çatışma hissiyatı var. Alternatif olarak Sniper serisine bakabilirsin.

Assasins Creed serisi: Yan görevlere girmeden ana hikaye bitirince bıktırmıyor. Alternatif olarak bir başka ubisoft oyunu Watch Dogs 1-2 olabilir. Eğlenceli.

Şöyle bi baktım, tam bi TPS'ciymişim ben. Mesaide bu kadar oluyor, bi bu kadar daha çıkar ama bunların youtube'taki oynanışlarına bakarsan benzerlerini tavsiye olarak çıkarır zaten.
  • onemoremile  (23.11.17 14:27:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.