[]

Oslo-Amsterdam-Berlin için mobil internet

Utanmadan söyleyeyim henüz araştırmamı yapmadım, belki buralarda bilen birileri vardır diye sormak istedim.

Şubat ayında Oslo>Amsterdam>Berlin şeklinde 1 haftalık bir yolculuğum olacak. Bu yolculuk sırasında mobil internet planı almayı düşünüyorum. Bazı durumlarda (özellikler Avrupa'da) bir ülkeden alınan mobil planı farklı ülkelerde de kullanmak mümkün oluyor. Bu üç şehir için de böyle bir mobil plan mevcut mu acaba? Yoksa tek tek mi almam gerekecek? Ya da Vodafone hat sahibi olduğum için benim için daha mı ucuza gelir şu tarifemi aynı şekilde yurtdışında da kullanma olayı?


 
Ab'de bu yaz yeni yasa çıktı. Bir ülkeden geçerli tarifa artık her ülkede geçerli. Norveç dahil mi emin değilim bir google aramasına bakar fakat amaterdam berlin hangi tarife alırsanız alın iki şehirde de kullanabilirsiniz


  • but that was just a dream  (23.11.17 00:32:44) 
6 gün Amsterdam-Berlin yaptım, Telekom hattım 7 günlük yurtdışı 2gb internet paketi aldım ve 1.2gb kullanabildim mütamadiyen google map ve diğer şeyleri kullanmama rağmen. Vodafone'da da vardır aynı şey, şehirler yazıyor zaten açıklamalarda.


  • awareim  (23.11.17 00:49:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.