[]

Görücü usulu ile evlilik

Hiç böyle evlenen var mı ? Mutlu oldunuz mu ? Çevrenizde var mı ?




 
Böyle evlilikler aşk evliliklerinden daha sağlam oluyor. Ben de böyle evlenecem mk. Hayır yok aşk meşk olaylarında.

Akrabalarımdan 3 tanesi öyle evlendi. Gayet güzel gidiyor. Mutlular baya.
  • efreet sultan  (23.11.17 00:35:10) 
mantıklı cevap bulamadığı bir konu. Nasıl oluyorsa görücü usulü evlilikler aşk evliliklerinden daha uzun ve daha güzel bir şekilde sürüyor.anlamıyorum neden?


  • valarmurgulis  (23.11.17 00:40:53) 
saygı meselesi, saygıyı kaybetmeyen ilişkiler vıcık vıcık olmuş ilişkilerden çooook daha uzun ömürlü ve sağlıklıdır.


  • basond  (23.11.17 00:59:57) 
yakın akrabalarımın hepsi annem babam/ amca dayı hala teyze kuzen görücü usulü evlendiler; tam senin görücü usuülünden kastettiğini bilmiyorum ama görücü derken; uzaktan dıdısınınınnı şeklinde akrabaların yakıştırmaları ve tanıştırmalarıyla.

ve hepsinin evlilikleri vasat, ve pek de birbirlerini seviyolarmış gibi görünmüyolar.
  • dafaisss  (23.11.17 01:35:36) 
Bosanma korkusu ile alakasi oldugunu sanmiyorum. Gorucu usulu evlenip 3 ayda ayrilan oluyor. Ama gorucu usulu evliliklerin daha saglam oldugu genellemesini yapmak icin yeterli done var kanimca. Ve ben suna bagliyorum. Iliskinin daha basinda kartlar acik. Iki taraf da karsi tarafin niyetini biliyor. Blof yok. Ya olur ya olmaz. Gayet net.


  • allah yazdiysa bozsun  (23.11.17 01:37:23) 
Var bir sürü, eğer bu şekilde tanışıp sonrasında da birbirlerini severlerse gayet sağlam evlilikler olduğunu gördüm. Sırf aile, sosyal yapı, eğitim denk diye düşünüp mantık evliliğine evrilirse ilerleyen yıllarda sorun yaşayabiliyorlar.


  • elikası  (23.11.17 12:00:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.