[]

minibüs hattının insanlık dışı uygulaması

başlık tam doğru mu bilemedim. ama insanlık dışı kısmı doğru.
Şöyle özet geçeyim, milyon tane insanın bindiği yolda, (maslak) saatte 3 dolmuş geliyor
( beşiktaş- yeniköy), ve bu hep böyle. standart böyle.
Gelenlere binilemiyor, yer yok. Bayaaa, çocuk filan sığmaz yani, öyle dolu geliyor.
Bu şartlar değişir mi sizce? Deneyip başarı elde ettiniz mi? ne yapılabilir? Dolmuş hattına dolmuş eklemek, ya da bunların (insanların nasıl gittiğini umursaması - mümkün değil de ) insani şartlara çekilmesi vs nasıl olabilir?

 
Otobüs hattı eklenmesi istenebilir. Minibüslerin komple kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.


  • Lim5  (22.11.17 21:04:40) 
O hatta giden otobüsler varken neden minibüs?


  • zoghurt  (22.11.17 21:04:50) 
metro ve otobüsü kullanarak alternatif rotalar oluşturabilirsiniz (metroyla gayrettepe oradan beşiktaş gibi)
Twitter'dan beyaz masa'ya ya da bimer'e şikayet edebilirsiniz ama çözüm olur mu sanmam.

  • sanquis  (22.11.17 21:05:53 ~ 21:06:40) 
- otobüsler de hep dolu
-minibüs nefretimi paylaştığınız için teşekkürler. faşik bi bakış olsa da, toptan, kültürüyle birlikte yollardan çekilmelerini umuyorum. ama bunun için akıllı bi şehircilik lazım tabii.
neyse, yine umutlu bakalım:)

ek otobüs seferi talebi mantıklıymış. onu bi deneyeyim.
avbv minibüslerin.
saygılar, teşekkürler
  • neynep  (23.11.17 13:45:36 ~ 13:45:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.