[]

evli olmayan bir kadın ve bir erkeğin aynı otel odasında kalması

kız arkadaşımla otelde kalmayı planlıyoruz. diğerlerine göre nispeten ucuz bir otel bulduk, orayı aradım ve otel görevlisi evli değilseniz aynı odada kalamazsınız dedi. böyle bir hakları var mı?




 
hangi şehir ?


  • devilone  (22.11.17 15:35:00) 
afyon gibi duruyor ama bir ihtimal erzurum'da olabilir.


  • kubariye  (22.11.17 15:38:00) 
Kaldığınız yere göre değişir:

Hatay öğretmenevinde kalamazsınız. Hatay'da X bir otelde kalabilirsiniz.
Didim'de leş bir otelde o.. muamelesi çektiler bu yüzden (işin kötüsü kuzenimle kalacaktık ertesi gün de kardeşim gelecekti. Her gece başka erkekle kalamazsınız dediler hala sinirliyim)

Neyse.. çok leş bir yer değilse sorun olmaz ama sinir bozmaya da gerek yok. Özetle arayın sorun derim ben :)
  • lcha  (22.11.17 15:38:37) 
yer: adana
başka otellerde bu sorunu yaşamadık. sadece bu bahsettiğimde böyle oldu.

  • steve rogers  (22.11.17 15:40:25) 
Şöyle bir haber buldum:
www.hurriyet.com.tr

Burada da bir otelin verdiği yanıt var soruya:
www.tripadvisor.com.tr
  • monogram  (22.11.17 15:41:07) 
Böyle bir hakları var mı?
Var.

Böyle bir hakları nasıl var, sebep?
Fuhuş sektöründe çalışanların uğrak noktası olmak istemiyorlar o kadar yoksa sizin ne yaptığınıza kimsenin karışma gibi bir niyeti olduğunu düşünmüyorum.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (22.11.17 16:13:20) 
Ucuz otellerde sıkıntı çıkarırlar. 1 gece kalacaksanız paraya kıyın.


  • gölgede aynı  (22.11.17 16:39:50) 
evlilik cüzdanı isteme hakları yok, kültür ve turizm bakanlığının ilgili yönetmeliğine göre bu gayet açık. fakat işte bakanlık otellere "müşteriyi seçebilme" yetkisi tanımış, yani sizden her halükarda kimlik isteyecekler, çünkü adli bir olay olma ihtimaline karşı kimlik bilgileriniz emniyet müdürlüğüne gönderiliyor, bu genel bir uygulamadır bu arada kafanız karışmasın.

ancak dediğim gibi, hiçbir yetkiye dayanarak evlilik cüzdanını isteyemezler sizden. evlilik cüzdanı isteme hakları yok. sadece istemedikleri müşteriyi almayabilme özgürlükleri var hepsi bu. bilinen otellere ya da hostel gibi yerlere gidin, oralarda bu tip gerikafalılıklarla uğraşmazsınız.
  • vedatchilipeppers  (22.11.17 16:47:06) 
Ozel mulk. Herkesi almak zorunda degil. Isterse sorabilir. Hos degil tabii, orasi ayri.


  • rusyalı kozmonot  (22.11.17 16:47:33) 
var


  • eksimeksi  (22.11.17 18:51:54) 
Fuhuş için ticari itibar demişlerde; aksini ispatlamaya geldim.

Ben değil, bi' arkadaşım diyor ki; bildiğiniz bütün marka otellerde bu tür ''ücretli tek gecelik ilişki'' hizmeti veren(ne kadar da kibarlaştırdım) kadınlar mevcut.

Yani meseleye biraz da gece klüplerinde kapıda bekleyen ve giyiminize kuşamınıza bakıp, beğenmezse önünüze gerilip ''buyrun'' diyen adamlar gibi yaklaşıyorlar.

Bu dünyada söylediğiniz ya da yaptığınız şeyin çok da bi' önemi yok, aslolan şey kim olarak söylediğiniz ya da yaptığınız.

Eğlence mekanlarının ne kadar kapıdan içeri kişi almama hakları varsa otellerin de o kadar hakları var.
  • mete kudur  (22.11.17 21:34:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.