[]

osuruk bombası

merhaba arkadaslar yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var

ofiste 40 kişi 100 m2lik bir alanda çalışıyoruz. havalandırma hiç efektif değil. özellikle öğleden sonra hava inanılmaz ağırlaşıyor. 2 tane pencere var ama ben açar açmaz birisi gidip kapatıyor. üşüyormuş.

şöyle sessiz sedasiz şekilde ortama pis koku yayabilecegim ve pencerelerin açılmasını sağlayabileceğim bir önerinin var mı? osuruk bombasi patliyormus sanırım. kimsenin benim yaptığımı anlamamasi lazım. tesekkurler

 
kimsenin sevmeyeceği ağır bir oda kokusu


  • kablelvuku  (22.11.17 10:41:25) 
Yanlış anlamayın ama 40 kişi var ve sizin istediğinizin olması için osuruk bombası gibi saçma sapan bir fikri uygulamak istemek biraz saçma değil mi?


  • sagin  (22.11.17 10:58:40) 
Ve bencillik?


  • sagin  (22.11.17 11:00:28) 
Gaz mı kokuyor diye kandır insanları


  • lcha  (22.11.17 11:01:37) 
Görünmeyen noktaya bir iki soğan kesip koymak belki işe yarayabilir.


  • Uncle Sam  (22.11.17 11:04:18) 
polis rozeti diye bir çiçek var bakımını iyi yaparsan. rozet şeklinde çiçek açıyor. ve güneş te görürse resmen kedi leşi kokuyor. şu dünyanın en büyük çiçeği var ya onun minyatürü


  • gameofannen  (22.11.17 11:24:48) 
insanlarla orta yol bulunması lazım. birinin üşüdüğü gerçeği varsa birinin de temiz hava dolan bir yerde çalışma istemesi veya sıcak basabiliyor olması gerçeği var. bence bir gün gidip sizden bir şey rica ediyorum, çok rahatsız oluyorum. saatte bir kez üç beş dakikalığına havalandırmak istiyorum burayı demelisiniz. bu konuda anlaşmaya çalışmanızı tavsiye ederim.


  • vedderbaug  (22.11.17 11:37:34 ~ 23.11.17 11:28:46) 
kavga et olay çıkar açtırt o camı, üşüyen üzerine şal mal alsın hastalık mevsiminde böyle havasız bi yerde saatlerce oturmanın ne kadar sağlıksız olduğunu falan anlat. osuruk bombasına gerek yok başına iş alırsın.


  • yuto  (22.11.17 15:55:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.