[]

Aliexpress Alışveriş

Merhaba,

Az önce ilk defa Aliexpress'ten alışveriş yaptım. Ödemeyi enpara banka kartımla yaptım ancak telefona şifre gelir diye bekledim, gelmedi. Siparişiniz alınmıştır ekranı çıktı direkt.

Racon böyle mi? Daha sonra kartla ilgili güvenlik sorunu yaşar mıyım? Ona göre karttaki parayı çekeyim.

Bu arada güvenilir satıcıdan yaptım alışverişi.

 
Babandan yanlış bekle aliexpressten yanlış bekleme. Hiç bi sorun yaşamazsın keyfine bak.


  • England  (21.11.17 23:51:18) 
ilkinde ben de korkmuştum. bişey olmuyo merak etme.


  • dafaisss  (22.11.17 00:22:31) 
enpara çoğu sitede salıyor parayı. türk sitelerinde de denk geldim. ama ali'ye bizimkilerden çok güvenirim.


  • arkeolojik usb  (22.11.17 01:18:22) 
Bir süre içinde Ödeme onaylanır. Enpara hesabınızda hareket vardır, para çekilmişse ödeme onayını beklersiniz. Çekilmemişse tekrar ödemeniz gerekebilir.

Bazı POS'larda AE 3DSecure kullanmayabiliyor, Enparalık bir durum değil.
  • kobretti  (22.11.17 02:08:36) 
bir çok kartla işlem yapmama rağmen yabancı sitelerde 3d secure (telefona sms ile şifre gelmesi) olayını hiç görmedim. 3d secure zaten sitelerin keyfi kullandığı bir şey.


  • kutukcu  (22.11.17 05:21:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.