[]

Tam Otomatik Kahve Makinesi

Merhabalar..
Ufak çaplı bir kafede kullanılacak tam otomatik bir kahve makinesi bakıyoruz. Sütlü kahve çeşitlerini de yapabilen, iyi bir barista kadar olmasa da içilebilir güzel kahveler yapabilen bir cihaz yeterli olacaktır.
Esasen 1-2 model buldum ama emin olamadım.

1- Siemens TE603201RW -www.hepsiburada.com

Fiyatı 2000 lira. Bu makine esasen genel olarak beğenilmiş. Ancak sütlü kahveleri yeterince sıcak yapamadığını okudum. Doğruluk payı nedir? Kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?

2- Krups EA8298 -www.hepsiburada.com

Fiyatı 2600 lira. Hepsiburada'da beğenilmiş ama yorum sayısı az. Yabancı sitelerde o kadar da beğenilmemiş. Vasat denmiş. Bilemedim.

3- Delonghi ECAM 45.760W -www.hepsiburada.com

Fiyatı 3000 lira. Yorumlar çok olumlu. Fakat diğerlerinden pahalı. Özellikle Siemens ile 1000 lira fark var. Değer mi?

Bunlar haricinde önerebileceğiniz bir makine de olabilir tabi.

 
Bilgim yok makinalar hakkında ama tavsiyem yabancı sitelerin yorumlarını değerlendirin kahve makinesinde çünkü türk milletinden daha çok kahve tükettikleri için o konuda yorumları iyi oluyor.


  • England  (21.11.17 23:53:23) 
Delonghi ESAM6600 kullanıcısıyız. Epeyce kalabalık bir ofiste birkaç yıldır sıkıntısız kullanıyoruz.

Temizliğini yapıp, arada bir kireç çözme işlemi yapınca başka derdi tasası yok. Espressosu lezzetli. Lattesi normal.
  • fever  (21.11.17 23:59:36) 
ofiste tüm bu makinelerden daha iyi olan bir modeli kullanıyoruz. wmf 900 sensor titan modelin adı.
üzgünüm ama bizim kullandığımız da dahil olmak üzere bunların hiçiri bir kafeye uygun değil bence.

  • teritori  (22.11.17 08:55:14) 
"Kafe" için olduğunu atlamışım. Kafedeki iş hacimini bunlar karşılamayabilir, sorun yaşamanız olası.


  • fever  (22.11.17 23:55:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.