[]

Metrobusle hayvanla gitmej icin ideal saat

Sogutlucesmrden bduzune iki saatkij yol gitmek icin. On onbir iyi midir yogunluk azligi acisindan. Scesme oldugu icin oturarak gitme sansi var da aktarma olacsk avcilarda, o yuzden sikinti.




 
söğütlüçeşmeden binin, ardından zncirlikuyuda inip direkt sıfırdan beylikdüzü metrobüsüne binebilirsiniz. saat konusu çok esnek , mantık akşam geç saatler diyor ama belli bir saatten sonra azalan toplu taşıma imkanlarından dolayı metrobüs tekrar yoğunlaşıyor. hafta içi geç saatler yine de mantıklı gibi.


  • eksisozlukokuryazari  (21.11.17 22:21:18) 
Sabah 10 - 10.30 civari nispeten rahat


  • rusyalı kozmonot  (21.11.17 22:37:30) 
söğütlüçeşme - avcılar yapıp. beylikdüzü aktarması avcılarda yapılsa daha kolay olmaz mı ?


  • orpheus  (21.11.17 22:45:08) 
avcilarda oturmayi birakin binmeniz cok zor, hala deli kalabalik oluyor (ikindi vakitleri tecrubem) zincirlikuyuda sirada biraz bekleseniz de yine de oturarak gitme ihtimaliniz var.


  • pide  (21.11.17 22:47:11) 
avcılara gelmek zorunda kaldım.ordan 10 dakika sürdü.boştu metrobüs 11 gibi


  • Cursed Chico  (22.11.17 14:21:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.