[]

Hangi ülkede iş bakayım?

AB vatandaşıyım. mühendisim.
Tecrübe 5 yıl. Sektör enerji.

Anadile yakın ingilizce, başlangıçtan az ilerde almanca ve sokak dili şeklinde rusça biliyorum.

İş bulup yaşamalık hangi ülkeleri önerirsiniz?

 
Fransa.


  • dissendium  (21.11.17 21:14:03) 
tecrübene göre değişmekle beraber ingiltereyi başa yazmalısın. almanya dil olmadan sıkıntı olabilir iş bulmak vb. hollanda diğer bi alternatif. oil&gas şirketlerine kapağı atarsan relocationla falan paranın azına vurabilirsin ileride.


  • kveldulv  (21.11.17 21:29:40) 
Hollanda olabilir, mühendislik alanında master için en çok burs veren ülkelerden biri sanırım, Delft'te okumuş bir sürü arkadaşım vardı, bir kısmı masterdan sonra iş bulup orada devam ediyorlar. UK düşünüyorsanız hızlı davranmakta fayda var, malum Brexit muhabbeti var. ne bok yiyeceklerini kendileri de bilmiyor. İçlerinden bi kısmı bizim commonwealth imiz var, hard brexit se hard brexit sktri çekelim abye, sömürge commonwealth adamlarını kullanalım, abyi niye bu kadar şımartıyoruz diyor.


  • freedonia  (21.11.17 21:45:59) 
Enerji sektöründe norveç bayağı atılımlar yapmakta. Özellikle temiz enerji kısmında


  • neysene  (21.11.17 22:18:35) 
Enerji sektörü ve ab vatandaşlığı.
İngiltere’den sonra Almanya en mantıklıları gibi.

  • bubiruyaolmali  (21.11.17 22:22:20) 
Norvec, almanya, hollanda


  • kuehles blondes  (21.11.17 23:03:52) 
sektörü bilemem ama norveç derdim kesinlikle.


  • burya  (21.11.17 23:04:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.