[]

Sırtta sivilceler

Ne yapsak da geçse?

Teşekkürler


 
Ben Neutrogena'nın sivilce karşıtı temizleme jelini sırt, omuz ve göğüs bölgelerimde duş jeli gibi kullanıyorum. Ucuz zaten. Senelerdir öyle yaparım, arada sırada tek tük ve minik çıkan sivilceler dışında o bölgede sivilce sorununu çözdüm. Ki eskiden baya vardı.


  • love my way  (21.11.17 21:23:37) 
alkolü azalt.


  • goodz  (21.11.17 21:33:55) 
Liflen
Love my way in bahsettiği ürünü kullanıyorum ben de ama çok etkili olmadı

  • sagin  (21.11.17 21:39:54) 
duştan çıkarken bir miktar sirkeyi sulandırıp sırtından aşağı döküyorsun, tekrar durulanmak yok. kuruyunca kokusu gidiyor zaten. bunu bir süre uyguladıktan sonra verim alırsın.


  • who cares wins  (21.11.17 21:55:56) 
Goodz, bu ara neredeyse içmiyorum bile.

Sagün, lifleniyorum ama daha iyi lifleneyim.
  • senolll  (21.11.17 22:12:58) 
Nadixa krem sür.


  • Lim5  (21.11.17 22:15:05) 
Beslenme ile alakalı olabilir. Şeker kullanmayı bir süre bırak ve bakalım sivilceler ne duruma gelecek.
Ayrıca ciğerlerle alakalı bir sorun da olabilir.

Doktora gitmen iyi olur.

Onun dışında liflen, güzel temizle, sıkma.
  • patty duke  (21.11.17 23:27:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.