[]

Kızlara soru (seksli meksli değil

kızlar cildi egençlerştirmek, böyle fresh bir görünüm sağlamaak için napıyorsunuz? önerebileceğiniz zerzevat var mı? maskedir, kremdir
erkek güzeli sefil biloyum



 
Makyaj yapmazsan cilt zaten genc duruyor. Yuz icin kullanilan her seyin cildi yiprattigini dusunuyorum. 60 yas ustu degilsen tabi..
Salatalik kabugu/ avokado kabugu/ saf zeytin yagi gibi seyler yumusacik yapiyor.

  • nax  (21.11.17 15:11:27) 
bir pamuğa gül suyu döküp yüzünü sil hergün bu şekilde. çok iyi geliyor.


  • tabirimekruh  (21.11.17 15:23:33) 
Sigara iciyorsaniz birakin, alkolu azaltin, duzenli uyuyun, bol su icin. Quenzim, e vitamini gibi seyler deneyin. Disardan cilde surulen hicbir sey cildi genclestirmiyor.


  • red g  (21.11.17 15:29:31) 
Güneş kremi
Güneş kremi
Güneş kremi

scotdir.com
  • jazzabel  (21.11.17 15:30:35 ~ 15:36:10) 
Fazla yağ cildi yaşlandırır.
Sabahları normal suyla yüzümü yıkıyorum sadece. Akşam temizleme jeli, tonik ve nemlendirici uyguluyorum. Shiseido ibuki sleeping mask da inanılmaz iyi nemlendiriyor, indirimde bulursan haftada 1 gece yatarken yüzüne onu sürüp yatabilirsin. Sabaha pamuk gibi uyanıyorsun.

  • kayranin kedisi  (21.11.17 16:08:31) 
senin halinden bir erkek anlar kızlara ne diye sorarsın!

sigara, alkol, stres, uyku düzeni, beslenme gibi etkenler başlı başına etken olabilir, bunları bir kenara koyup salt harici dokunuşla ne yapabilirim diye sorarsan günlük olarak kaliteli bir güneş kremi içeren nemlendirici (Kiehls olabilir) kullanmanın yanı sıra haftada bir yine kaliteli bir detaylı temizlik (Shiseido deep cleaning scrub gibi) ürünü kullanabilirsin. İmkanun varsa bakımı kolaydır eve bir aloe vera çiçeği al büyüttükten sonra haftada bir de onun yaprağından özünü alıp yüzüne masaj yap (biraz sperme benziyor ama idare ediver artık), yumuşacık olursun.
  • candanag  (21.11.17 16:40:50) 
:))
@alkol sigara yok. su içerim yeterince.

@gül suyu deneyebilirim.

@güneş kremi kışın da kullanılıyor mu? kapalı havalarda.?

@ yağ anlamında sadece nemlendirci kullanıyorum. bazen traştan sonra argan yağı

@halimden erkekler anlamaz işte cevabı hatunlarda bu sorunun
  • gameofannen  (21.11.17 17:07:16) 
bence argan yağı sürme
aldığın yağ nerede nasıl üretiliyor bilmiyoruz
küçük kabartma tozu gibi paketlerde kuru maya satılıyor ya marketlerde ondan al
haftada 1 ya da 2 haftada 1 defa bir kaseye dök hepsini kremimsi bir hale gelene kadar limon sık üzerine çay kaşığı ile karıştır. sür yüzüne bekle .
1 saat kadar sonra ılık suyla yıkarsın. benim en sevdiğim ve tek kullandığım yüz bakımım budur .
siyah noktalar sivilceler renk değişimlerini yok ediyor.
hem de ne olduğu belli maya ve limon .
not :yüzünde kururken mumya gibi oluyorsun bir de gerim gerim gerilir süper bir his :)
  • devilone  (21.11.17 17:34:28) 
Güneş kremi yaz kış kullanılıyor. Cildine yağ sürme sakın. Her cilde iyi gelmez beyaz yağ bezeleri ve siyah nokta çıkarsa çok uğraşırsın.

Gül suyu +1 ben cildiyeye tonik yaptırdım. İçinde gül suyu falan da var çok iyi geliyor.
  • jazzabel  (21.11.17 17:56:10) 
Argan cezayirden aldım. Güvenilir kaliteli. Bizzat kendim aldım. Onda sıkıntı yok ama tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum. Sadece traş sonrası yangına iyi geliyor hemen de kayboluyor.


  • gameofannen  (21.11.17 21:26:49) 
bol bol bol su tüketmek.
en fazla 1 bardak kahve içmek
düzenli beslenmek, düzenli uyumak, spor yapmak


cildi doğru nemlendirmek, doğru su ısısında duş almak veya yüz yıkamak. açıkçası çok sıcak suda ne banyo yaparım ne de yüzümü yıkarım. olabildiğince soğuk su kullanmaya özen gösteriyorum yüzümü temizlerken.
yeşil çayı buzdolabı buz poşetlerine koyup donduruyorum. gece yüzümü temizledikten sonra o buzlu çayla yüzüme buz masajı yapıyorum mesela.

yatmadan önce aloe vera ya da hindistan cevizi yağı sürüyorum. haftada bir nemlendirmeye yönelik yüz şeklinde olan maskelerden kullanılabilir. salatalık veya aloe veralı olanları tavsiye ederim. çok fazla kozmetik marka kullanmamakta fayda var. olabildiğince doğal ürünler kullanın.
  • vedderbaug  (22.11.17 11:50:22) 
nemlendirici şart ama hangi nemlendirici olduğu da önemli.
ben bütün dertlerimin üstüne bepanthol losyon sürüyorum :) hücre yenilenmesini artırıyormuş, ki bende işe yaradı diyebilirim. sivilce izlerini bile yok ediyor. özellikle duştan çıktığım gibi yüzüme mutlaka sürerim.

şunu da izle bir ara. krem diyince serbest çağırışım yaptı aslında çok alakalı sayılmaz ama aşırı güzel bir animasyon-umsu.
www.youtube.com
  • istanbul kanatlarimin altinda  (22.11.17 11:58:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.