[]

Kadınlar Nasıl Oluyor da Erkekleri Çileden Çıkartabiliyor ?

Yani onlarda konuşuyorlar, biz de konuşuyoruz. Onlar birşey söylese cevap verebiliyoruz, biz söyleyince onlar da cevap veriyorlar ama ben kendimi genelde ''aptala tahammülüm yok'' bağırmaları eşliğinde buluyorum.

Erkeklerde mi bi' aksiyon problemi var yoksa ben tartışma sürecinde karşımdakinden söyleneni idrak alanında çok mu şey bekliyorum ?

edit: moderatör alırken bir şiir okutup ona şair burada kime seslenmiş diye kısa bi' sınav yapılması gerekiyor.

Çünkü bu soru bir gönül işi değildir okuduğunu anlayabilecek kişilerinde farkedebileceği gibi. Zaten daha önce de belirtmiştim, gönül işi sorusu olsaydı, bunu gönül işinde açardık öyle değil mi ?

 
erkekler eziktir maalesef

erkeğim
  • çınarım  (21.11.17 12:13:00) 
kazanamayacakları tartışmada ne yapmaları gerektiğini biliyorlar +1


  • kablelvuku  (21.11.17 12:17:13) 
İdrakta problem olabilir ama bu zekâ eksikliğinden değildir, bence ciddi bir stres katsayısı vardır veya kişinin alıştığı iletişim şekli hatununkine uyumsuzdur. Bu çok rastlanan bir durum ama uzun uzun anlatmak lazım. Bazı insan mesela senin söylediğine cevap veriyor ama çok alakasız şeyler söylüyor. Ama sana ve o anki konuşmaya cevap veriyor. Veya politika güdüyor ve konuyu evirip çeviriyor. Bunu yaparken çok itici veya bıktırıcı olabiliyor. Gibi gibi gibi... bence asıl önemli sorunlar bunlar.

Ben bir kadın olarak söylüyorum, çok gergin bir insan olarak taaaa ilk konuşmaya başladığımdan beridir insanlara kolay kolay cevap veremezdim. Düşünmekten veya gerilimden. Beynim dururdu. İnternet olmasaydı şahsen benim mevcut zekâm işlemezdi ve bugünkü halimi hayal bile edemezdim.
  • yaren  (21.11.17 12:20:23) 
muhatap oldugun kadinlarla da ilgisi var.


  • in vino veritas  (21.11.17 12:21:34 ~ 12:22:14) 
Erkeklerde problem var (*-*)/


  • velvetmorning  (21.11.17 12:35:27 ~ 12:35:42) 
Muhattap oldugun kadinlarda problem vardir.

27 yasindayim, simdiye kadar hickimse benim icin "Beni cileden cikartiyor." diye bir yorum yapmamistir bence :D
  • chitosan  (21.11.17 12:43:29) 
Ben çok güzel delirtiyorum ama sık sık yapmıyorum ki beyefendiler kaçmasın.


  • jazzabel  (21.11.17 12:50:01) 
Ben kimseyi cileden cikartmiyorum. Benimle konusun :)

Sanirim sosyal olarak uyumsuzluk varsa bu durum oluyor. Ona gore konusacaginiz kisiye secerseniz bu riski sifira buyuk oranda yakinsayarak minimuma indirebilirsiniz ^^
  • lamira  (21.11.17 12:51:50) 
kadınların çok iyi aptalı oynayabildiğini düşünüyorum. bu durumda da erkekler idrak problemi olduğunu varsayıyor. halbuki kadınlar işlerine nasıl geliyorsa öyle davranır. yani ileride kendilerini zora sokacak her hamleden kaçındıkları için anlamamazlığa vurabilirler. her kadının ister istemez bir politikası vardır. bundan sağlıklı sonuçlar çıkarmaya çalışmak erkekler için boş bi uğraştır. hiç bir zaman doğru sonucu elde edemezler çünkü.


  • karamaleksey  (21.11.17 13:07:04) 
kadınlar ile tartışarak onları yenemezsin. bu konuda söylenmiş onlarca özdeyiş bile var.


  • dafuq  (21.11.17 13:58:59) 
  • güneyli çocuk  (21.11.17 19:39:31) 
chitosan+1
- ama bi yandan da genellemeler çoğunluk deneyiminden oluyor maalesef. o yüzden, farklı beyin yapısı; düz olanın detaylı olanın kıvrımına yetişememesi diyelim ( düz hakaret değildir.)

  • neynep  (22.11.17 10:53:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.