[]

bulunamayan plastik parça

elimde zebra stor perdenin altına takılan çıtanın ucundaki iki parçayı birleştiren tıpa gibi bir parça var. daha doğrusu yok. tek tarafınki var, öbür tarafınki kayıp olduğu için o çıtayı perdeye takamıyoruz.

ne kadar perdeci gezdiysem bulamadım. eski diyorlari bi standartı yok, yeni çıta yaptırıcan siparişle diyorlar. uğraşmak ve mastaf etmek istemiyorum. ev sahibinin perdesi.

işaret parmağın yarısı kadar bir parça. çizimden falan anlamam ama ankara'da benim bu parçayı götürüp aynısından çizdirip 3d yazıcı ile çıktısını alabileceğim bir yer var mı? ama dünyanın parasını da istemesin.

3d yazıcıdan başka fikir gelmedi aklıma. başka çözüm de olur.

uygun fiyata buradan yardımcı olmak isteyenlere de hayır demem.

 
metal veya aluminyumdan yapılacak birşey ise tornacılar da yapar.
3d çizim + baskı maliyetinden ucuza gelir.

  • orpheus  (21.11.17 11:19:54) 
bence o görevi görecek bir şeyi tahtadan oyabilirsiniz. fotosu varsa belki benzer parça fikri veren çıkar.


  • tukenmez adam  (21.11.17 11:26:03) 
bir foto olsaydi


  • jimicik  (21.11.17 11:27:32) 
buyrun foto:

i.hizliresim.com
i.hizliresim.com

şu da takılacağı yer:

i.hizliresim.com
  • kibritsuyu  (21.11.17 11:35:18 ~ 12:22:30) 
bu parcayi kullanmadan baska bir seyi egip bukerek vs. citayi tutturamiyorsaniz;

aceleniz de yoksa;

freecyle gibi gruplara yazip sorabilirsiniz. eski bir perdeyse belki evinden tasinan, perdesini yenileyecek olan vs. vardir. o zaman atilan perdeden parcayi soker kullanirsiniz.
  • jimicik  (21.11.17 11:49:43) 
Şununla kendiniz halledersiniz evde:

www.tutyakala.com
  • inawen  (21.11.17 16:51:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.