[]

Dolar ile maaş almak(şantiye)

Yurtdışı şantiyesinde çalıştığım için maaşı dolar ile alıyorum.
Aklıma şu takıldı.
Mesela geçen ay araba aldığım için doların hepsini bozdurmak durumunda kalmıstım.
2 3 gün içerisinde maaşım yatacak.
Atıyorum kur yine 3.90 üzerinde olursa, satmalı mıyım mesela? Yani yine karda oluyor muyum? Yoksa değişen bi şey olmuyor, ihtiyacım kadar filan mı bozdurmalıyım?
Sabah sabah kafam da basmıyor olabilir bu arada:)

 
Hocam bu devirde dolar bozdurmak pek akıl karı değil. İhtiyacın kadarını bozdur kalanı dolarda tut.


  • lcha  (21.11.17 10:29:08) 
doların düşeceğini düşünüyorsan böyle bir hamlede bulunabilirsin, aksi halde dolarda kalmak uzun vadede her türlü kazanç. ben de dolar kazanıyorum ve birkaç aydır kredi ödemelerimi tek takside düşürdüm, eskiden bir an önce bitsin diyordum ama şimdi dolarda kalıp bekliyorum.


  • idris amil zula  (21.11.17 10:34:03) 
Türkiyeye dönmeyi hedeflediğin yıl ile de alakalı. 3 ay sonra dönecek kimse ile 30 yıl sonra dönecek kimsenin taktik ve stratejileri çok farklı olacaktır. Odak noktası: yakın gelecekte harcamaların ve gelirlerini aynı döviz cinsinde tutmaya çalış.


  • 507  (21.11.17 13:41:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.