[]

Kıbrıs'tan Alkol, Sigara ve Parfüm Getirme Sınırı

Şuan Kıbrıs'ta kısa dönem askerlik yapıyorum 56 gün şafağım kaldı. Askerlik bitince İstanbul'a gelirken uçakta ya da feribotta;
Kaç karton sigara,
Kaç lt Alkol,
Kaç ml parfüm getirebilirim. Bilgilendirirseniz sevinirim. Burada asker arkadaşlara soruyorum hepsi farklı şeyler söylüyor. Kesin bilgi nedir?

Komutanların gümağından bunları uygun fiyattan alabilme imkanım var şuanda değerlendirmem lazım.

 
alkol en son 4 litreydi sınır.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (20.11.17 19:59:55) 
3 karton sigara, %12 alkol üstü 1 litreye kadardı en son. %12 altı da 2 litre diye aklımda kalmış. Google'da aratsan yasal sınırları bulursun. 2016 ocak ayında uzmanlardan topladığım gümaklarla bavulda 12 litre viski vardı. 4 litre ercandan aldım. orada hiç bir yere işlemediler. ahl'de de 1 şişe votka 1 şişe de baileys aldım %12'den düşük olduğu için . onları hudut belgesine işlemişlerdi. kıbrıstan çıkarken bir sorun olmuyor. girişte mesele. benim zamanımda rastgele ararlar belki diyorlardı ben elimi kolumu sallaya sallaya geçtim gümrükçülerin arasından. soran eden olmadı. ama şimdi terör, güvenlik vb. muhabbetlere kontroller sıkılaşmıştır. sınırı aşarsan geçemezsin gibi geliyor.


  • cevab veremedim  (20.11.17 23:42:46 ~ 23:44:39) 
5-6 şişe at valize. sıkıntı olmaz.


  • Delay Fuze  (01.12.17 22:01:04) 
Belki sonucunu merak eden vardır diye aylar sonra kendi duyuruma cevap veriyorum: 4 şişe dışarıdan aldım. 2 şişe de havaalsnında free shop tan aldım sıkıntı olmadı.


  • wertyu  (02.11.18 03:44:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.