[]

Rakı İçmeye Çağıran İş Arkadaşı

Merhaba,
Daha önce de ayaküstü kahve içmeye davet etmişti. Yorgunum diyerek geçiştirmiştim. Hayır da diyemiyorum, beni Allah kahretmeye. Evet desem umut vermiş olacağım haliyle. Nasıl savsam?



 
birisi hasta olsun, birisi evlensin, birisinin hayvanına bakılması lazım olsun. basit ve inanılmayacak bir yalan atarsan niyetin olmadığını anlar.


  • Bruce  (20.11.17 15:24:31) 
aynı durumda ben kaldım en az 20 kere çağırmıştır her birinde bakarız ya, işim var ya, yorgunum ya dedim. geçen gün yine lafı geçti hadi ayarla geliyorum dedim. nerede içelim ne içelim ne yiyelim falan konuşuyorduk. dur bakayım işim bitince seni arayacağım dedi 2 hafta geçti hala aramadı.


  • kablelvuku  (20.11.17 15:30:49) 
kahve sevmem
alkol kullanmıyorum

seni kahve veya alkolle görürse ve gelip sorarsa da o yüzsüzlüğün üzerine 'seninle içmeyi sevmiyorum.' cevabını haketmiştir.
  • elorelia  (20.11.17 17:28:17) 
@acemi, @elorelia
Ümitlendirmeyeceğim; ama kırmak da istemiyorum. Israrcı, yapışkan biri değil kesinlikle.

  • auroraaurora  (20.11.17 17:32:55) 
bir arkadaşımı da çağırabilir miyim? diye sor zaten anlar.
ya da organizasyonu genele yay, şunlara da haber verelim hep birlikte güzel olur de.

  • nalmes  (20.11.17 18:13:07) 
kahve sevmem, alkol kullanmıyorum demem ben kahveyi seviyor veya alkol kullanıyorsam
net olun, kırıcı olmaktan korkmayın,
seni arkadaş olarak görüyorum, senin beni bu şekilde görmediğini hissediyorum, bu davetleri o yüzden geri çeviriyorum
bitti gitti
  • superb  (20.11.17 19:07:37) 
Dışarıda ayrıca görüşmeye gerek yok bence iş ortamı yeterli gibi bir şey de.


  • jazzabel  (20.11.17 19:42:59) 
ne kadar da pislikçe davranmışsınız iyi biri gibi gözükmek adına, hayır diyemediğiniz için. ben sonra filan diyenlere hep inanıyorum çünkü :_((


  • dafaisss  (20.11.17 20:43:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.