[]

Basit malların ihracı?

arkadaşlar selam vallahi artık bu işe girmeye karar verdim.

biz belki biliyorsunuzdur nişan tepsisi, düğün süsleri falan yapıp satıyoruz bir süredir.
ve neredeyse her ay bize özellikle araplar bir çok mesaj atıyor ve bizden ürün almak istiyorlar. ama satamıyoruz çünkü;

1. kargo çok pahalı.
2. güvenilir bir şekilde o kadar mesafe gidebileceğini sanmıyoruz bizim ürünlerin. (bazıları hassas ürün çünkü. üstllerinde suni çiçek falan var)

size sormak istediğim eşy şu;

atıyorum ayda 20 kargo çıkaracağız suudi arabistan'a, katar'a falan. bunu en uygun fiyata ve ürünler zarar görmeyecek şekilde nasıl yapabliriz? bunların ihracatını yasal olarak nasıl yapabiliriz ek olarak?

ups kargo ile çalışıyoruz ama 500 liralık ürün satarsak, kargosu da 500 lira tutuyor.
ptt'ninki daha ucuz tutuyor ama onda da bir çok güvence yok.

belki aracı bir ihracatçı firmalar falan oluyordur hem işin bürokrasisini onlar hallediyordur hem de kargolama işlemleri için toplu bir anlaşmaları olduğu için daha ucuza çıkıyorlardır diye düşündüm.

bu işin usulü nedir?

 
mikro ihracat yapacaksınız, yoksa başa çıkamazsınız.

7500 Euro altı ve 100 KG altı .
  • kaosu  (20.11.17 13:51:46 ~ 13:52:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.