[]

soğuklarda geçmiş kırıkların sızlaması oluyor mu sizde

soğuklarda geçmiş sağlıklı kaynamış kırıkların sızlaması oluyor mu sizde




 
Evet oluyor. 10 yıl önce kırılan ayağım bu akşam sızım sızım


  • olivia  (20.11.17 02:16:32) 
Kesiklerin oluyor bende .


  • dunyatuhaf  (20.11.17 02:34:51) 
bende olmuyor


  • mirty  (20.11.17 09:46:15) 
oy oy oy hem de nasıl.


  • halanne  (20.11.17 11:57:53) 
kesiğin ya da kırığın doğru iyileşmemesiylre alakası yok gibi o zaman


  • Cursed Chico  (20.11.17 12:55:16) 
Dizim kemiğe kadar açılmıştı seneler önce. Soğuk havalarda daha fazla ağrıyor.


  • jazzabel  (20.11.17 13:43:48) 
çözüm de yok gibi kırmamış olmak dışında

Stay warm. This is the easiest yet the most effective way you can do to relieve pain caused by temperature drops. To stay warm, keep your house heated, warming the clothes before wearing them, and sleep under an electric blanket. These will keep your broken bone site warm and thus, alleviate the pain.

Do light exercises. If light movements will not likely to make the broken bone worse, it is essential to do some light exercises during bad weather. However, avoid doing too active exercises that may aggravate the broken bone site, as it may cause worse inflammation.

Improve the mood. People with chronic diseases might be anxious, depressed, and irritable, making the caused pain even worse. It is, thus important to improve your mood, so that the brain can get rid of bad sensations you might feel during bad weather. Improving your sleep quality, doing something fun, and pacing yourself are beneficial not only for improving your healing, but also putting unnecessary sensations away.
  • Cursed Chico  (20.11.17 13:49:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.