[]

En sevdiğiniz tavuk yemeği?

Benim fırında kanat galiba. Belki farklı tarifler çıkar, nasıl seviyorsunuz tavuğu?




 
köri soslu tavuk


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (19.11.17 22:09:13) 
duz patates yemegi olarak. gavurlarin "comfort food" dedigi sey benim icin tam olarak budur. mis gibi. hem lezzetli, hem nispeten saglikli ve besleyici hem de buram buram ev, rahatlik, guzellik, masumiyet kokuyor jsksks. tavukla yapilan neredeyse her seyi severim ama basit bir salcali-soganli patates yemegini hicbir seye degismem. yaninda pirinc pilavi da varsa abooooovv


  • der meister  (19.11.17 22:12:44) 
1-Tavuk sarması. Hani inceltilmiş göğüs içine sebze konulup sarılıyor ya ondan.

2-İçi kaşarlı tavuk köfte.

3-Kemikli tavuk yemek çok zahmetli geliyor ama kemiksiz kısmını yiyeceksem fırında tavuk da çok güzel.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (19.11.17 22:15:39) 
cordon bleu (salam ve kaşarlı tavuk sarma)


  • himmet dayi  (19.11.17 22:18:27) 
mantarlı - peynirli schnitzel


  • pinkpeony  (19.11.17 22:23:22) 
köri soslu tavuk +1
şinitzel +1

ek: beşamel soslu fırında tavuk
  • duyond  (19.11.17 22:32:59 ~ 22:44:50) 
En sevdigim tavuk, yemegimde olmayan tavuk. Plastik gibi bir sey. Insanlar nasil seviyor anlamiyorum. Sirf et diye lezzetli diyip kendilerini kandiriyorlar.


  • Traveller  (19.11.17 23:51:11) 
Traveller +1
(bitek kendini kandırma kısmına katılmıyorum, kimin neyi lezzetli bulduğuna laf etmem)

yediğim tek halinin tavuk tadının en az hissedildiği hali olduğunu düşünürsek kendimce tutarlıyım; tatlı-ekşi soslu tavuk. zaten içindeki ananası biberi yemek daha güzel.
  • Bruce  (20.11.17 00:00:38 ~ 00:01:47) 
Haşlanan tavuğun -mümkünse köy/organik- beyaz etinin tiftik edildiği kendi suyundan yapılan pirinç ile birlikte üstüne hafif karabiber kırmızıbiber serpildiği hali.


  • candanag  (20.11.17 00:16:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.