[]

Şerefsiz erkek kedim diğer hasta kedime saldırıyor?

3 hafta önce yeni bir eve taşındım, biri 4 aylık erkek, diğeri 1 yaşında sakat bir dişi kediye yuva oldum. Eve aynı anda geldiler, sakat olanın beyninde gelişim sorunu olduğu için faaliyetleri sınırlı. Kutusundan sadece yemek yemek ve tuvalete gitmek için çıkıyor, hemen geri giriyor.

Aralarında bir sorun yoktu ama erkek kedi birkaç gündür diğerine ne zaman kutudan çıksa saldırmaya başladı. Evim 1+1. Dolayısıyla ayrı odalara koyamıyorum. Ne yapacağım, sakat olan cancağız yemek yemeğe korkar oldu?

:(

(Veteriner dedi ki 4 aylık kısırlaştırma için çok küçükmüş.)

 
4 ay kısırlaştırmak için erken gerçekten. Ayrı odanın olmadığını dikkate alınca işiniz biraz zor gerçekten.

Kedinin birini (tercihen sakat olanı, küçük erkek olan çok inletebilir orayı) tuvaletiyle birlikte +1 yatak odasına diğerini salona koyabilirsiniz. Eğer bu mümkün değilse en akla gelen bu durumda sakat kedi için ayrı bir bölme yaratmanız olabilir. Genişçe kutu, strafor yada pencerelere konulan tellerden kafes tarzı vb bir şeyden küçüğün de giremeyeceği bir şekilde ayırabilirsiniz belki. Ama yatak odası bence daha uygun.

Kolay gelsin, zor durum.
  • FAtE  (20.11.17 10:28:21) 
Bizde de kaza geçirmiş kör kedi var 6 aydır, ilk geldiği zamana göre daha az ama diğerleri hala tokatlıyo arada. Tamamen güçsüzü daha da ezme psikolojisi bence kedilerdeki. Siz onları kendi haline bırakın.


  • hipopotamus  (20.11.17 13:59:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.