[]

Giyim kuşamdan anlayan hanımlar bi bakar mısınız?

Ben günlük hayatında daima spor giyinen biriyim. Spordan kastım kazak ya da sweatshirt + kot pantolon. Aslında özensiz giyinmiyorum. Kıyafetlerimin kalitesine, renk uyumuna, temizliğine vs. çok dikkat ederim. Paspal biri değilim, ancak bir sorunum var. Özel bir yere davet edildiğimde ne giyeceğimi bilemiyorum, hatta bazen sırf bu yüzden teklifi reddettiğim bile oluyor.

Ben çok aşırı şık olmaktan hiç hoşlanmıyorum, sanki gülünç görünüyormuşum gibi hissediyorum. Düğüne gider gibi giyinince kendimi rahat hissetmiyorum. Gel gelelim, özel bir yemeğe, açılışa, gösteriye, dinletiye vs. kot pantolon + sweatshirt ile gitmek biraz abes kaçar diye düşünüyorum.

Dolabımda birkaç tane etek, elbise vs. var ama yıllardır giymiyorum onları. Şimdi size sorum şu, bu tip ortamlara giderken klasik görünmeden, abartıya kaçmadan neler giyilebilir? Direkt şu şu şu parçalar lazım diye nokta vuruş yapabilirsiniz. Hatta link falan atsanız süper olur.

 
kot üzerine düz renk bir tişört ve blazer ceket giyersen gayet şık olur bence


  • shotgunwoman  (19.11.17 20:58:32) 
düz siyah askılı elbise bence herkesin dolabında olmalı. 50 farklı şeyle kombinlenebilir. diz üstü topuklu çizme çok düz elbiseleri bile çok şık hale getiriyor bence bir tane edinebilirsiniz.
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com

küçük, basic elbiseler de her zaman şık bir görüntü bence. özellikle kadife elbiseler kış için güzel oluyor. yaz için beyaz elbise hep kurtarıcı olur.
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com

elbise, etek giymek istemiyorsanız eğer pantolonla da gayet şık olunabiliyor. bakınız:
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
  • straight from the heart  (19.11.17 21:24:59 ~ 21:25:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.