[]

Polisiye, Aksiyon, Sci-Fi

CSI, Cold Case, The X Files.. Bildiğim kadarıyla bunlar bu tarz diziler. Bunlardan hangisi daha tatmin edici size göre? oyunculuk, hikaye, kurgu ve görsel efekt açısından? Ayrıca eklemek istediğiniz bu tarz diziler varsa çekinmeyin..




 
(bkz: fringe)


  • uncle_sam  (05.02.10 10:32:08) 
without a trace de var.. sci-fi için de doctor who var, herkese kendini beğendiremese de çok eğlenceli dizi.


  • kobuzchu kiz  (05.02.10 11:21:07) 
polisiye olarak;
burn notice ve mentalist. burn notice daha aksiyonken, mentalist daha cok diyalog uzerine cinayet sorusturmalari.
ayrica cok polisiye olmasa da konsepte yakin lie to me var. bir de yine aksiyon olarak cok izlememis olsam da dollhouse var sanirim.
  • entrapmen  (05.02.10 11:41:58) 
battlestar gallactica ?

csi ın da vegas olanını tavsiye edecegım ben. ny ya da miami yi pek begenmedımdı.
  • bryan fury  (05.02.10 11:49:30) 
24 u de tavsiye ederim.

bi de hırıszlık ustune, hustle var.
  • bryan fury  (05.02.10 11:50:12) 
ne kadar ilginizi ceker bilemem ama bir de eskiler geldi aklima.

ornegin dark angel ve alias.

ek: las vegas var bir de. eglenceli dizidir.
  • entrapmen  (05.02.10 11:50:35 ~ 11:51:44) 
  • ucan sincap  (05.02.10 12:33:40) 
polisiye için midsomer murders tek geçerim. ama böyle agatha christie tarzıdır modern sayılmaz


  • black wings gray eyes  (05.02.10 13:04:28) 
bunlar arasinda cold case en seyredilmeyecek olanidir, onu seyredeceginize without a trace yi seyredin. cold case kadar tırt bir dizi de olmaz firsat bulmusken icimi dökeyim. x files i sevdiyseniz bir de millenium u deneyin.


  • atmacaged  (05.02.10 13:21:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.