[]

Saglam araba

Volvodan başka sağlamlığı ve güvenliği ile ünlü araba markası var mı?Model de olur.İkinci,üçüncü sıraya neleri koyabiliriz?




 
'Sağlamlığı ile ünlü araba markası' yaklaşımını bence terk etmek gerek. Hyundai'nin, Mercedes'inkinden fazla puan alan modelleri olabiliyor. Seçimleri belirleyip kendi aralarındaki güvenlik kıyaslarına bakmak gerek. NCAP'ın duyarlılığı da biraz düşük bu arada, 5 yıldız almayanı dövüyorlar. IHSS gibi ek derecelendirmelere de bakmak iyi olabilir. Son olarak, uygunsuz hızlarda çarpmalarda hiçbir araç güvenlik vaat edemez ve 'arabam sağlam' düşüncesi sizi limitleri zorlamaya itmesin. Bu bakımdan davranışınız değişecekse güvensiz olduğunu düşündüğünüz araca binmek daha iyi bile olabilir 'kaza ile sonuçlanma' yüzdeleri olarak.


  • lackofsleep  (19.11.17 15:15:00) 
skoda ilk üçtedir bence.


  • zgrydn  (19.11.17 15:15:22) 
ncap bir kriter olsa da çok da önemsememek lazım. bunu abd'de nhtsa için testler düzenleyen bir laboratuarda 1 ay zaman geçirmiş biri olarak söylüyorum. çarptığın hız, çarptığın açı ve çarptığın yer ölümle kalım arasındaki ince çizgiyi belirler.


  • rain when i die  (19.11.17 15:17:06) 
saab


  • c1b2k3  (19.11.17 15:39:52) 
Tesla'nın arabaları bildiğim kadarıyla güvenlik testlerinin tamamından tam puan aldı.


  • mr sherlock  (19.11.17 16:15:52) 
saab, audi, tesla, bmw bence sağlamlıkta zirve yapan markalar.


  • babilbaligi  (20.11.17 10:41:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.