[]

Fiber internette TTNET, Turkcell Superonline, Vodafone'dan hangisi?

Kalite ve mevcut tarifelerde sundukları fiyatlar düşünüldüğünde hangisi daha iyi? Sanırım TTNET ile Turkcell Superonline ilk 3 ay ücret almayıp 24 ay taahhüt üzerinden anlaşma yapıyor. Vodafone da Red abonesi olduğum için ilk 6 ay boyunca 30 lira olacağını söylemiş SMS'te geçen. Üçü de aşağı yukarı aynı fiyat bandında gibi gözüküyor yani. Ama kaliteleri arasında ne gibi bir fark var pek bir bilgim yok. Beni bu konuda bilgilendirip size göre en avantajlısı hangisiyse söyleyebilirseniz sevinirim.




 
Önceden TTNet 100mbps paketi kullanıyordum. Upload hızı 2mbps ve online oyunlarda çok lag oluyor.

Superonline’da aynı paket, 5mbps upload hızı vardı.

Vodafone kendi şebekesinin olmadığı yerde Ttnet üzerinden veriyor ve bizim sitede kendi altyapısı olmadığından cazip fiyat sunamadılar

Ttnette bir teknik arıza olduğunda çözmeleri birkaç gün sürüyor ve genelde modemini aç kapa demekten uzağa gidemiyor. Evimin içine kadar fiber kablo geldiği yerde bile satın aldığım paket için “100mbps’e kadar” yani yoğun saatlerde 50mbps’te alırsın 70mbps’te diyorlardı. Hiç tam anlamıyla verim alamadım 24 ay. Superonline’da kesinti yaşamadım şu ana kadar. Hemde aynı para aynı hıza Apple Tv aldım , gerçi 36 ay kontrat.
  • Northern Mariner  (19.11.17 15:24:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.