[]

İzmir’de parfüm nereden alınır ?

Sevil-sephora-boyner ?

Sözlüğe baksam hiçbirinden almamam gerekiyor. Ne orjinal olmadığı kalmış ne gereğinden fazla pahalı olduğu. Memnun kaldığınız güvendiğiniz şube veya başka bir marka varsa tavsiyeniz nedir ?


 
Boyner'den almamalısın bence. Oraya güvenmiyorum. Morhipo'da satılan bazı ürünler markanın kendi sitesi dahil hiçbir yerde olmuyor. Fason üretim gibi. Sephora'lar yeni açıldı. Muhtemelen tazedir ama pahalı. Sevil'i bilmiyorum.


  • Lim5  (18.11.17 16:34:09) 
Bak simdi sok oldum. Yillardie Boyner’den aliyoruz, bildigin orjinal. Morhipo’dan aldim, o da bildigin orjinal.

Aslinda parfum olayinda gozden kacirilan bir nokta var. orjinalligi kadar ne kadar suredir rafta oldugu da onemli. Yani 5 yil raf omru olan bir parfumun, 1 yildir rafta olmasi ile 4 yildir rafta olmasi ayni sey degil.

Bence Boyner’den al, acelen yoksa bekle, yilbasina guzel jampanyalar yapiyor ben her yil yilbasinda aliyorum, alirken de altinda “batch code” u checkcismetic’te sorugula, eger 1 yildan az bir suredir rafta ise, hayirli olsun.
  • giovanne  (18.11.17 16:37:36) 
Sevil derim.
Fakat en garantisi bence yurtdışına gidip geliyorsanız, veya gidip gelen eş-dost varsa freeshop'tan aldırmanız. Sürekli alışveriş olduğu için raf ömrü sıkıntısı da yaşanmıyor.

  • delimine  (18.11.17 17:05:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.