[]

güncellemeden sonra bilgisayardaki sıkıntı

windows geçen büyük bi güncelleme yaptı güncellemeden sonra şu an bilgisayar kullanımında hiçbir sıkıntı yok her şey normal ama şöyle bi saçmalık var yeniden başlat deyince başlatamıyor. bilgisayarı kapattan kapatıp sonra da normal açarsan sıkıntı yok, yeniden başlat dersen başlarken bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor ekranı çıkıyor. burda bi kez daha yeniden başlatmayı denedikten sonra yine aynı şey oluyor, sonra onarım ekranı çıkıyor ordan yeniden başlatmayı deneyin diyince 3.'de açılıyor genelde. güncellemede de şöyle bi sıkıntı olmuştu tam aynı gün grafik sürücüsünün de güncellemesi gelmiş sürücü yüklerken günceli yüklemek istedi pc ama yükleyemedi nedense boş yere sağ tıklayınca bu normalde çıkan nvidia falan şeyi çıkmadı ama baktım eski sürücü gözüküyor uygulamarda neyse sonra kendim güncelledim sürücüyü şu an bi sıkıntı yok sağ tıklayınca nvidia gözüküyor. yanlış sürücü yüklemişsindir falan demeyin bu daha ilk sürücü yüklemeden yaptığım yeniden başlatta da oldu sürücü yükledikten sonra da oldu ama şu an hiç bi sıkıntı yok kullanımda. sadece yeniden başlatta böyle bi saçmalık var. formata kalmadan başka bi çözümü olabilir mi bu sorunun?




 
sistem geri yükleme.


  • yetkili birine benzeyen abi  (18.11.17 16:17:54) 
internette varmış bunun çözümü bana daha spesifik bi sorun olarak gözüktüğü için bakmamıştım hiç, geri yükleme, formata falan girmeden hallettim.


  • semaforo de medianoche  (18.11.17 17:23:59) 
e neymiş çözümü onu da yazsaydın?


  • rotten head  (18.11.17 17:50:19) 
@rotten head answers.microsoft.com


  • semaforo de medianoche  (18.11.17 18:20:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.