[]

Avrupada phd yapıp dönüp burda akademisyen olma süreçleri hk

Selams öncelikle

Ben yüksek lisansı ingiltere de yapmıştım.bir yılı aşkın da iş hayatındayım. Amma velakın iş hayatı zormuş şimdi öğrendim. Şirket iyi maaş iyi ama stres çok iş yükü çok insanları çekmek zor.
Düşündüm ki yine ingiltereye gitsem doktorayimı yapsam sonrada akademisyen olsam nasıl olur? Doktoraya garanti kabulüm var öyle düşünün.
Eu’da çalışmayı düşünmüyorum. Tr de de istanbul dışı düşünmüyorum. Devlet ya da özel süreç nasıl işler. Olabilir miyim akademisyen bir aydınlatırsanız sevinirim

 
ozelde alanina bagli oiatak daha rahat is bulursun. devlet zor


  • eriksatie  (18.11.17 13:34:10) 
Pisman olursun, heleki su ortamda Türkiye’de akademisyenlik delilik.

Etrafta pisman örneği çok.
  • fever  (18.11.17 14:15:34) 
Is yuku ve stresten dem vurup doktora -hele de yurtdisinda- yapmak istiyorsaniz yanlis noktada oldugunuzu belirteyim oncelikle. Turkiye'de akademisyenlik zaten basli basina zor bir is. Bir de Istanbul disinda calismam derseniz, iyice zorlasir. Rahat olsun, devlete kapagi atayim deseniz, devletteki durum malum. Ozel universiteye gitseniz, yayin baskisi vs sirketteki is yuku ve stresten daha beter duruma dusersiniz. Kisacasi verili bilgiler altinda zor diyorum.


  • evrim halkasi  (18.11.17 15:19:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.