[]

william holman hunt

merhaba
dost dünyalılar size sorum şu william holman hunt ingiliz ressamdır evrenin ışığı veya kainatın ışığı olarak bilinen bir tablosu vardır. adamın elinde fener var bir kapının önünde bahçede falan yani kısa tasvir bu kadar (aslında bu tablo bahsi geçen evrenin ışığı tablosu değildir biliyorum) işte o tablonun büyük yüksek kocaman piksel hali var mı nette bulamadım. bir de bu tablonun aynısını (çarpması la işte) satan bir yer biliyor musunuz biliyorsanız bana söyleyin ister buradan ister allemand12/hotmail buraya bilgi beklemekteyim.

sizi beni yaradan ulu mevladan hepinize sağlık sıhat dilemekteyim
allaha emanet olunuz
selametle

 
tablonun orjinal ismini biliyorsan yardımcı olabilirim.


  • cagdassalur  (05.02.10 02:29:15) 
www.bg-gallery.ru kucuk mu gelir bu?


  • dahicocuk  (05.02.10 02:31:41) 
dahiçocuk
img.blogcu.com ahanda link size dahiçocuk senin linkteki oricinal olan ama olay şu ki o isim ile bu resim özdeşleştirilmiş bizim ülkemizde sebebini sorma bende bilmiyom salakça bi durum işte bir isibir hikaye yazmış altınada benim linkteki resmi koymuş ressamı hunt demiş anladınmı olay buraya kadar neyse salla gitsin işte. ben bu benim linkteki resimin yüksek çözünürlükte pikseli sağlam olanını arıyom bide resmi satan bir yer.

karmarulez
en.wikipedia.org bu linkte sana resim burda ama yukarıda yazanları okuduysan benianlamışsındır resimin oricinal adıda burda "The Light of the World" ama mesele bu değil umarım anlatabildimlan ne cins bi soru sordum allah benim belamı versin ya.

ışık sizinle olsun
  • seyduna6687  (05.02.10 02:41:03 ~ 02:42:45) 
ne demek istediginizi anlayamiyorum, dolayisiyla yardimci olamayacagim. aciklamaya calismaniza gerek yok benim icin, baska biri elbet anlayabilecektir.

son olarak sunu onerecegim www.tineye.com
  • dahicocuk  (05.02.10 02:49:37) 
tamam işte dahiçocuk sen olayı anlamışsın aslında ama ben işte o resimin yüksek kalitede pikseli yüksek olanını arıyorumda bulamıyorum.


  • seyduna6687  (05.02.10 02:53:40) 
seyduna aradım ama bulamadım. resimden yola çıkarak arama yapan siteler ver ama onlar bile 1-2 ufak örnek buldu. yani zor biraz o resmi bulman bu durumda.


  • cagdassalur  (05.02.10 02:55:22) 
karmarulez
ilgine çok teşekkürler.
sağol dostum.
  • seyduna6687  (05.02.10 14:18:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.