[]

Okul Dergisi (Lise)

Okulumuzda bir dergi çıkarmak istiyoruz.Hangi bölümler olmalı sizce bir beyin fırtınası yapalım mı? İlginç fikirlere açığız.




 
becerebilen bir genç varsa karikatür çizsin.


  • blue eyes white dragon  (17.11.17 23:54:09) 
Aynen karikatür iyidir.

Bilim köşesi olabilir. Gerçekten keyifli araştırmalar yapılabilir burada. Komedi unsuru ağırlıklı olursa daha çok okunur. Devamı bir sonraki sayıya olacak polisiye tarzı da tutar ama kurgusu kuvvetli biri olmalı.

Alaycı cevaplar veren güzin abla tarzı bir köşe de olabilir. Hani sizden gelenler tarzı ama mizahi bir yaklaşımla.

Farklı sektörlerden iyi yerlere gelmiş mezunlar ile röportaj yapılabilir. Ya da bulamadınız diyelim gidin iyi bir üniversitenin önünde durup rica edin illaki kabul eden olur. Üniversitedeki hocalarla da olabilir. İstanbul'daysanız bu konuda imkanınız daha geniş.

Burada önemli nokta şu komedi ile ciddi meselelerin dengesini sağlamak. Eğer ciddi bir şey yazacaksanız ama ne ortada bir tepki varsa ne de fonksiyonel olup kişilerin işine yaramıyorsa o yazı sıkıcı oluyor. Yerine ülke-üniversite tanıtımı ya da ne bileyim fıkra koyun daha evla.

Hey gidi günler 2006-2009 arası 3 yıl dergi çıkarmıştık biz de :) kolay gelsin sizlere de.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (18.11.17 01:13:39) 
kendi kendine yasayan yavrucak güzel demiş. o okuldan mezun, iyi yerlerde çalışanlara ulaşırsanız onlarla röportal olabilir.


  • blue eyes white dragon  (18.11.17 20:47:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.