[]

Yavru kediyi almadan check up yaptırma

Pek yakın olmayan bir arkadaşımın pek samimi olmadığı bir tanıdığı kendi kedisinin yavrularını ücretli sahiplendiriyor. Konuştuğumuzda "sizin istediğiniz bir veterinerde buluşalım, kontrol ettirin. İçinize sinerse alıp eve gidersiniz " dedi.

Şimdi anlamadığım şu, detaylı kontrol için kan testi vs gerekmiyor mu? Bu 2dk lık iş mi nasıl hemen "kedide problem yok alıp gidebiliriz" sonucuna ulaşılacak?

Bir de bu işi herhangi bir veteriner / hayvan Hastanesi yapar mı? Ne kadar ücret alırlar tahminen?

 
ücretli sahiplendirmek olmuyor yalnız o, satmak oluyor. etraf kedi dolu yahu sokaktan bi tane alıp ona check up yaptırabilirsiniz. cidden anlam veremedim şu an.


  • elorelia  (17.11.17 18:01:13) 
ücretli satan adam kediye kefil demektir. checkup filan kendi yaptırması lazım.

hayvan satmak sertifikan yoksa yasak yani "Kedimi yavrulattım" yasadışı.
yasal satış esnasında süs hayvanı sözleşmesi yapılır ve maalesef aynı bildiğin mal gibi bu hayvanlarda garanti kapsamındadır. 3 ay içinde hayvana bir şey olursa yenisi verilmek zorunda.
  • cedex  (17.11.17 18:12:04) 
ücretli sahiplendirme diye bir şey yok, satın alıyorsunuz ne bizi ne kendinizi kandırmayın bu bir.

kedinin sağlıklı olup olmadığı ilk olarak ateşine, cildine, dışkısına, iştahına, kilosuna bakarak anlaşılır; herhalde sahipleneceğiniz kişi böyle bir kontrolden bahsediyor. kedinin dışkısını ve iştahını ilk defa göreceğiniz için siz bilemezsiniz, bu konuda kediyi getirecek kişinin lafına tabisiniz. kedi herhangi bir anormallik göstermiyorsa durup dururken kan testi yapan hekimle ben hiç karşılaşmadım. muayene ücreti sanıyorum 80 lira, lokasyona göre değişebilir.

son olarak, satın alma sahiplen.
  • evde liyakat kalmamis  (17.11.17 18:39:23) 
para vermeyin, 23943094283 tane sahiplendirme ilanı var, gidin görün ten uyumu şeyapın sahiplenin. araba mı lan bu :/


  • yuto  (17.11.17 19:13:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.