[]

Kadıköy / Moda'da kahvaltı

Annemle Kadıköy veya Moda'da yarın kahvaltı yapacağız. Para limitimiz yok, sohbet ede ede güzelce kahvaltı edebileceğimiz neresi var? Çok salaş olsun istemiyorum açıkçası.

Van Kahvaltıcısı vardı, orası hala duruyormuş ama kalite düşmüş diyolla
Cafe Kev ve Dodo diye 2 mekan varmış, hiç gitmedim nasıldır?
Pancake'ciler türemiş, hiç gitmedim, nasıldır bunlar?

 
Pancake'çi olan Munchies, kapısında kuyruk oluyor ve çok gereksiz zannımca. Dodo da bozdu. Kemal'in karşı sırasında 1-2 yer var. Naga Putrica'ya çok iyi diyen de var, para tuzağı diyen de var. Yeni açılan Kayıkhane'nin orada bayağı iyi kahvaltı yapılıyor diyorlar, denemedim.

Moda'da acayip bir kahvaltı enflasyonu var. Şahsen daralıp evde kahvaltı etmeyi seçiyorum. Çay tarlasını tavsiye ederdim ama çok salaş ve inanılmaz pahalandı. Ben tek isem genelde 180'de bir şeyler atıştırıyorum.

Edit: St. Joseph'in içindeki Brunelle iyi bir seçim olabilir anneyle kahvaltı için. Juliet'te kahvaltı ederdik sıkça ve çok güzeldi ama uzun zamandır gitmedim, yorumlar hala iyiyse çok sakin ve güzel bir yer.
  • whoosie  (17.11.17 16:09:44 ~ 16:21:37) 
Anneyle kahvaltı için 700 gr güzel olabilir. Kev'in oralarda o da.


  • avokado  (17.11.17 16:19:36) 
whoosie +1 artık moda'da herkes kahvaltı veriyor. madem uzun uzun oturmak istiyorsunuz, yiyeceğiniz kahvaltıdan çok mekanın güzelliği sizn için önemli kriter olsun. yürürken gözünüze güzel gelen bir yere oturun.

ben kev'i beğenmiyorum çok fazla işletme mantığındalar gibi. daha tatlı mekanlar bulabilirsiniz. juliet ve brunelle önerilmiş zaten. ben de değişik şeyler önereyim. zapata, böcek, dem ve muaf mekan olarak çok güzel yerler. kahvaltıları da güzel. standart türk kahvaltısının yanında değişik şeyler de bulabilirsiniz.

700 gr. kahvaltısı çok güzel ama dediğiniz o saatlerce oturalım havasında değil pek. mekan çok küçük, dolayısıyla haftasonu kalabalık oluyor hemen kalkmak zorunda hissedebilirsiniz.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (17.11.17 16:37:47) 
Moda Teras
manzarası da güzel kahvaltısı da

  • devilone  (17.11.17 16:47:12) 
bomonti


  • kveldulv  (17.11.17 18:16:36) 
Ben kev'in kahvaltisini begeniyorum ama yer bulmak zor en distaki masalarda da dilenci popülasyonu cok yuksek yoldan geçerken pankekini falan kapip gidiyolar.


  • passive aggressive  (17.11.17 21:42:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.