[]

Çalışanlara patron/müdür sorusu

Patronunuzun/müdürünüzün 3 tane karakter özelliğini veya davranışını değiştirme hakkınız olsa hangilerini değiştirirdiniz, neden?




 
Çok ve gereksiz konuşuyor
Fazla canımlı cicimli konuşuyor
İstediği birşey olmadığında trio atıyor (bu ayrı bir başlıkta uzun uzun irdelenesi bir konu)

Müdürüm kadın 40 yaşlarında.
  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (17.11.17 14:24:22) 
-Sırf birisi sadece ona karşı efendi(alık) diye onu etrafında barındırması, yani işini yapana değil de efendi olana değer verme çabası (ama bu sistem asla çalışmaz, yazık kaybettiği paralara oturup ağlasın şimdi)
-insanların ağzına 1 tutam bal çalıp, sürekliliği sağlayamaması (kısa zamanda kazanç gibi görünse de uzun zamanda işler elinde patladı, bu huyunu düzeltirse forbes listelerinde görebiliriz kendisini)
-her gece saat 3-4 arası şirkete gelip şirkette uyuması(arkadaşım çoluğun çocuğun aile hayatın var, git onlarla ilgilen oğlun ileride bu durumu çok başına kakacak, huzurun kalmayacak yaşlandığında)

Farkettiğiniz gibi kendim için hiçbirşeyi istemedim. Ben zaten istediklerim arasında elde edebileceklerimi kimseye sormadan bi' yolunu bulur alırım.

Ama bu konularda karakter özelliklerini değiştirirse çok daha fazla kazanır. Çünkü bence şahane bir potansiyeli var fakat tam verimle kullanamıyor.
  • mete kudur  (17.11.17 14:31:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.