[]

çamaşır yıkamak...

Sadece bir gün giydiğiniz kıyafetlerinizi kirli sepetine atar mısınız? Duş aldıktan/banyo yaptıktan sonra aynı kıyafeti giydiğiniz olur mu?

aslında soruda daha çok çorap ve iç çamaşırı haricindeki, tişört, gömlek, kazak gibi kıyafetler kast edilmek istendi.


 
atmam/ olmaz


  • sta  (16.11.17 22:32:01) 
Atarım. Duş aldıktan sonra aynı dış kıyafeti spor salonundaysam giyiyorum. Zira spor kıyafetlerin yanında bir set de yeni kıyafet götürmek gereksiz yük gibi geliyor. Genelde işten sonra gittiğim için, işe giderken giydiğim kıyafetleri tekrar giyip eve geliyorum. Evde değiştiriyorum.

Akşam duş aldıysam da bir gün önce giydiğim pijama/ev kıyafetini temiz olduğu sürece tekrar giymekten rahatsız olmam. Sabahları zaten uyanır uyanmaz duşa girdiğim için, çıkınca iş için hazırladığım kıyafetleri giyiyorum. Ay ne çok kıyafet ve giymek dedim yahu saçma sapan.
  • sopiro  (16.11.17 22:32:17) 
Ic camasiri kesinlikle giymem! Tisort ise kirlenmisse ter kokmussa. Cok terlemeyen biriyim bu arada. Terleyen insanlarin ayni giysileri giymesinden igreniyorum.


  • Traveller  (16.11.17 22:34:18) 
1. Atarım
2. Asla giymem

Iki gün üst üste aynı iç çamaşırını bile giymem hatta.
  • mojiziku  (16.11.17 22:45:19) 
çorap ve iç çamaşırı her gün atılır. dışarı çıkmışsam o tişörtü filan da atarım gerekiyorsa.

duştan sonra aynı kıyafeti giydiğim olmadı hiç.
  • runagain  (16.11.17 22:46:02) 
iç çamaşırı, çorap, tişört, gömlek, elbise gibi direkt tenime giydiğim şeyleri ikinci gün giymem, makinaya gider. hırka, pantolon ve etekleri birkaç kere giydikten sonra yıkarım. duş aldıktan sonra aynı kıyafeti giymem.


  • evde liyakat kalmamis  (16.11.17 23:01:46) 
tshirt gömlek ve iç çamaşırı ise tabi ki günlük


  • sttc  (16.11.17 23:41:04) 
Duştan sonra daha önce giydiğim kıyafetleri asla giymem. Sadece kot ve hırkalarımı 2-3 kez giydikten sonra yıkarım, bunlar dışındaki her şeyi bir kez giydikten sonra yıkarım. Tabii mont, deri ceket falan dahil değil bu diğer "her şey"e.


  • ms brownstone  (16.11.17 23:46:08) 
sttc +1

tenine doğrudan değmeyen, terine falan maruz kalmayacak bir şeyi her defasında yıkamak pek anlamlı değil.
  • celeron 300a  (17.11.17 00:34:05) 
KIrlenmemis, icinde terlenmemis, kokmamis vb giyerim, kirli sepetine de atmam. Niye atcam, 1 gun giydikten sonra yikasam her seyi, kiyafetlerim 1 sezonda asinir, giyilmez hale gelir. Ayrica dogaya da kotuluk yapmis olurum. Hem su/elektrik tuketimi, hem de deterjan artiklarinin karismasi sebepli.

Ha mesela disarida giydigim kiyafetle evde salondaki koltuk/sandalye disinda bi yere oturmam. Yatak ortusune de oturmam.
Onun disinda dustan sonra genelde o gun giymedigim bir seyi giyerim. Genelde 1 gun x kiyafet sonraki gun y kiyafet, daha sonraki gun z, ondan sonra tekrar x,y,z sirasi oluyor.
  • kuehles blondes  (17.11.17 01:40:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.