[]

mesajlara cevap vermeyen bazı bi takım çevreler

mesela bi konu hakkında özelden bir soru soruyor eleman, faydalı olsun diye nispeten uzunca cevap veriyosun özenerek, sonrasında bir cevap veya teşekkür filan gelmiyor ya bazen, bigün birine feci söversem haksız mı olurum sizce?


zaten bundan sonra özel mesalara he, yok, var, cık, bok filan diye cevap vereceğim.

 
Bazen unutulabiliyor. Biri bana emlak sorusu sormuştu özelden, silindi, nick'i de hatırlamıyorum. Görürse tekrar yazsın lütfen.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (16.11.17 19:59:32) 
unutulabiliyor, görülmeyebiliyor. onun dışında, kesinlikle haklısın.


  • runagain  (16.11.17 20:04:08) 
Ben de geç en bir soru sordum msj geldi arkadaşın tavsiyesi çok iyiydi ama o ara giremedim msj uçtu. Aslında cok tesekkur etmek istemiştim. Yani cvp veremeyen de üzülüyor gerçekten gündem yoğunluğundan giriş yapmamak da olabilir safi öküzlük değil her zaman.


  • corcinyo  (16.11.17 20:06:27) 
yazılan şey işime yaramadıysa öyle yapıyorum. nihayetinde uzun uzadıya yazarken bana sormamış oluyo. ha işime yarasa bile, yüzyüze iletişimde de kimseye bir şey için teşekkür borcum varmış gibi hissettiğim olmadı.


  • dafaisss  (16.11.17 20:11:33) 
Bu sitede o tiplerden cok var.cogu ezberimde cölde su lazim olsa vermiyorum o tiplere.bunun en kotu yani gercekten iyiniyetli nazik insanlara yardim etme ya da biseyi anlatma hevesini kaciriyor olmasi.is kurma konusunda yazilar yaziyorum sozlukte.duyuru ve sozlukten bir kac kisinin is kurmasina vesile oldum bu duyuldukca bisuru yazardan msj almaya basladim bana da anlat vs diye.bazilari futboldan bazilari siyasetten konusmayi sever veya becerir
Benim de uzmanlik alanim da bu, keyif aldigim konu da bu.ama sayfalar dolusu adim adim yol haritasi cizip anlattigim adamlardan ya tsk msji bile gelmedi ya bu kadar niye anlatiyorsun cikarin ne diye cevap geldi. Simdi kim hangi niyetle msj atarsa atsin sallamiyorum kafam rahat.

  • a r a m i s  (16.11.17 21:30:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.