[]

İtalya araç kiralama

Aileyle (4 kişi) İtalya'ya gideceğiz , klasik Bologna-Venedik-floransa-roma turu yapacağız,araç kiralamayı önerir misiniz? Var mı tavsiyesi olan?




 
genelde bologna havalimanı hertz'den kiralıyorum. full sigorta almanız tavsiye ederim. benzini dolu alıp dolu bırakıyorsun. park konusuna dikkat et. parkmatik var ise mutlaka kullan özellikle roma'da acımadan ceza yersin. 500L kirala bence. fiyatı uygun.


  • delidir yakalayin  (16.11.17 14:39:14 ~ 14:39:56) 
aklıma şimdi geldi. otoban için hgs tarzı şeyler kiralık araçlarda yok. nakit geçiyor. otomatik cihazlar var. girerken butona basıp fiş alıyorsun, otoban çıkışı aldığın fişi cihaza sokup kağıt veya demir parayı makinaya atıyorsun.para üstünü bozuk olarak verir makina. eğer sıkıntı olursa yardım butonuna bas birisi gelir :) araç kiralarken navigasyon almanı tavsiye ederim. oradaki ismi tomtom :) türkçe menüsü falan var sıkıntı çekmezsin.


  • delidir yakalayin  (16.11.17 14:45:04) 
araç kiralamayı uçak biletini aldığın firmanın yönlendirdiği sitelerden yap mutlaka. her site kendi kartına puan yükler, ilerde kullanırsın.
navigasyon için fazladan para verme. telefonuna google maps ve here wego harita uygulamalarını indir. sonra ülkeden ayrılmadan çevrimdışı haritalarını indir gittiğin yerlerin. internet olmadan haritaları kullanabiliyorsun. here wego hem araçla seyahatte, hem de toplu taşımada internetsiz rota sunuyor. sadece yedek şarj cihazı bulundur yanında. Diğerlerinin telefonlarına da indir ne olur ne olmaz.

  • cliquot  (16.11.17 15:16:29) 
dostum benzer rotayı yaptık geçen yıl. benim bütün avrupada araba kiralamışlığım var. italya kadar namussuz bir ülke daha görmedim. döndükten sonra ardımdan 5 tane trafik cezası geldi. her biri için araba kiralama firması 50 şer euro bilgilendirme parası diye bir şey çekti kredi kartından. toplam 250 euro. geri de vermediler. birkaç ay önce de eve cezalar geldi. bir aşırı hız dışında hepsi saçma sapan şeyler. ödemedim, düşünmüyorum da. floransa'nın şehir merkezine yabancı arabayla girmek yasak örneğin otoparkçı bize dedi ki ben bilgilerinizi emniyete iletiyorum o yüzden girebilirsiniz sıkıntı yok. onun da cezası gelmiş. otoban desen çok pahalı ve sadece nakit geçiyor. dikkatli olun.

dikkatli olun,
  • devcileyin,  (16.11.17 15:50:21) 
biz düşünüp otoban ve park fiyatlarından dolayı vazgeçmiştik. ama 2 kişiydik 4 kişi mantıklı olabilir. hızlı tren daha iyi oluyor sanki.


  • tukenmez adam  (16.11.17 16:40:15) 
Hayir. Sadece sehirlere gidiyomussunuz. Araba ayak bagi olur. Ufak koylere falan gitseniz anlardim da bu sehirler arasi surekli tren ve otobus seferleri var. onceden alirsaniz biletlerinizi cok cok da ucuza alirisniz.


  • kuehles blondes  (16.11.17 17:06:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.