[]

İşe başlama zamanı adabı

Kız arkadaşımın mülakatı olumlu sonuçlandı,iş teklifi aldı.İş teklifinde -10 hafta- içinde işe başlamanız rica olunur diyor.Yoksa hakkı yancakmış.Bizim bir sürü gezi planları vardı. Bu işin oluru nedir?8 veya 9.hafta başlasa bir şey derler mi?Eksi puan olur mu o insan açısından başlar başlamaz? Bu kadar süre vereni de ilk defa duydum.Şu an bi yerde çalışmıyor anca belge toplaması gerekiyor bir kaç tane.En geç ne zaman başlamak lazım sizce?




 
10 hafta verdiyse 9. hafta başlanabilir, uymayacak olsa 10 hafta demezlerdi. tatil planım vardı zaten bu süre iyi oldu diyip teşekkür etsin.


  • Bruce  (16.11.17 12:44:28 ~ 12:44:54) 
biri bana 10 hafta içinde gel başla derse ilk hafta da gidebilirim diye anlarım. 10 hafta sonra dememiş, 10 hafta içinde demiş.


  • himmet dayi  (16.11.17 14:04:06) 
Valla bana eksi puan olur gibi geldi. Eğer gezi planları parası ödenmiş geri dönülmez bir pozisyon da değilse iptal edin gitsin. Ha iş çok elzem değil ben yine bulurum zaten çok istediğim bir firma değil kafası varsa gezin sonra başlayın.


  • gozu acik sevisen yahudi  (16.11.17 14:10:26) 
neden eksi puan olsun, gidin yapın tatilinizi bir daha böyle boşluğunuz olmayabilir


  • mysql34  (16.11.17 14:12:06) 
@himmet

Çok şükür bizimde Türkçemiz var,kastedeleni anlayabiliyoruz.Daha önce tecrübesi veya fikri olanlardan isin olurunu soruyoruz.4. Hafta baslansa iyi olur veya 9. Hafta basla bisi olmaz gibisinden.
  • basubadelmevt  (16.11.17 14:18:26) 
Ben olsam açık açık konuşurum, benim şöyle planlarım var.
Belgeleri toparladıktan sonra hemen işe başlayabilirim ancak yaptığım planları bozmak istemiyorum. Ya sene sonu hak edeceğim izinden düşerek ya da maaştan keserek bu tatillere gitmeme izin vermeniz halinde hemen başlamak istiyorum derim.

  • cakabo  (16.11.17 14:23:17) 
acil ihtiyaçları olsa derlerdi "3 hafta içinde başlayabilirsen iyi olur ya da x tarihinde başlasan olur mu?" diye. 10 hafta süre vermişler demek ki 10 hafta onlara uygun bir süre, bir aceleleri yok. siz ister 1 hafta sonra ister 10 hafta sonra başlayın.

sonuç olarak arayın 10 hafta sonra başlayacağınızı bildirin. eğer bir itiraz gelirse o zaman tekrar düşünürsünüz
  • azeriturku  (16.11.17 14:50:06) 
@ azeriturku

10 değil de 7 hafta bizi kurtarıyor şu an.Ben şu an evden çalışıyorum,planlarımızı öne çekebiliriz.
  • basubadelmevt  (16.11.17 14:55:59) 
hiç de kötü durmaz direkt izah edip başlayaağınız tarihi net olarak iletin yeterli olur


  • blacksky  (16.11.17 15:00:50) 
planlarınızı öne çekmenize gerek yok, arayıp şu tarihte işe başlayacağım deyin, bu kadar.


  • azeriturku  (16.11.17 16:04:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.