[]

nereden ne getirteyim?

hostes arkadaşım var ve rutin periyodlarla daha çok uzak doğu olmak üzere her yere gidiyor. hangi ülkeden, hangi tüketici elektroniğini aldırsam kar lı olur?




 
neye ihiyacın varsa onu aldır. sırf karlı olacak diye hiç kullanmayacağın bir şeyi aldıracak değilsin heralde.

iphone X getirsin mesela.
  • himmet dayi  (16.11.17 10:42:38) 
neye gereksinim duyuyorsan onu getirt hiç düşünme.


  • joooper  (16.11.17 10:59:35) 
iphone x nereden getirtmek mantıklı ve ne kadar kar yaparım arkadaşlar?


  • günaha davet  (16.11.17 11:23:04) 
abd'den getirt. 1000 dolar + kdv.

kar yapmak için satman lazım. Yoksa kar edemezsin. Türkiye fiyatı 6.100 lira. Ona göre hesapla işte.
  • himmet dayi  (16.11.17 11:56:30) 
aslinda hersey her yerde ucuz olmuyor misal sony urunleri tr ile abd fiyati hemen hemen ayni, ben senin yerinde olsam sadece ucuzluk pahalilik degil tr'de bulamayacagim egzantrik urunleri getirtirdim, misal
www.digitaltrends.com
su robotu alsan dunyada derdin kalmazmis gibi geliyor bazen.
  • mavicorap  (16.11.17 12:59:57) 
Tr ye gelmeyen ürünler ya da tr fiyatına oranla avantajlı ürünlere bakacaksın. Bilgisayar parçaları genelde avantajlı oluyor dh de peynir ekmek satar.


  • gozu acik sevisen yahudi  (16.11.17 14:33:41) 
Japonya'dan teknoloji ürünleri olabilir


  • westblack  (16.11.17 19:13:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.