[]

Ne istediniz ne olmadı ?

- Öğrenciyken tıp diş hekimliği istedim .Önce mühendislik oldu sonra orayı bıraktım hukuk oldu .
-Genç yaşta ünlü bir siyasetçi olmak istedim ama alavere dalavere işlerinden oda olmadı .
-Bazen keşke bir rock yıldızı ve ya ünlü bir iş adamı olmayı o kadar arzuluyorum ki ama onlarında olması zor sanırım :))

Sizin ne istediniz ve neler olmadı ?

 
istediğim çoğu şey olmadı.


  • runagain  (16.11.17 01:01:07) 
rock yıldızı olmak, sahnede gitarla şov yapmak isterdim.

bırak yıldız olmayı, gitarım bile olmadı.
beyaz yakalı köle oldum :)
  • tabudeviren  (16.11.17 01:03:14) 
Bir enstrumani cok iyi calabilmek isterdim. Ozellikle piyano. Ama vakit bulamiyorum su an. Bir gun ogrenecegim.


  • rusyalı kozmonot  (16.11.17 01:05:12) 
Yurt dışında yaşamak istedim tüm düzeni burada kurdum =/


  • shenergy  (16.11.17 01:08:56) 
Evlenmek - olmadı


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (16.11.17 01:12:42) 
gazeteci olmak istedim, bu ülkede mümkün olmadığı için olmadı. ingiltere'de y.l yapmak istedim, jean monnet iptal oldu olmadı. İstediğim başka bi y.l programı vardı, başvurulardan 1 ay önce ielts'in denkliğini iptal etti ösym, olmadı. istediğim ne varsa güzel, canım ülkem yüzümden olmadı <3


  • lampetia  (16.11.17 01:13:49) 
Hayatında iki hatunu çok istedim olmadı. Brlki de çok istedim diye olmadı. Çok istememek lazım aslında. Başka kültğrlerde dinlerde çok istememek bi kaide bundan olabilir. Yani bizde kader gibi.


  • [GODDARD]  (16.11.17 01:22:30) 
İstediğim her şey oldu oluyor ama biraz geç oluyor.

Çocukluktan üniforma aşkım vardı yaptım, beylik silahına özenirdim aldım sonra beğenmedim bıraktım. Mühendis olmak istiyordum oldum, Avrupa'da yaşamak istiyordum şimdi yaşıyorum. Araba istemiştim 18 yaşımda, 20'de aldım. Bas gitar istemiştim 15'imde 17'de aldım. Milli olmak istiyordum 14 iken 20'de oldum.

Kedim olsun istiyordum o da var haha:)
  • bos gezenin bos ustasi  (16.11.17 01:55:27) 
Bir şeyi ne kadar çok istediysem olmadı, kendimi yırtacak kadar uğraşmama rağmen nokta atışı bir isteğime kavuşamadım; hep 'Bir yaklaşık sonuç' oldu. Buraya hayatımı dökmeye çok utandım şimdi ama Haruki Murakami'nin bir cümlesi var; o cümle hayatımın özeti gibi 'İnsan istediğini elde edemeye edemeye, en son ne istediğini bilemez oluyor'. Bir noktadan sonra da 'Nasıl olsa olmayacak'a bağladım, ondan sonra da artık bir şey istememeye başladım. En çok bana 'Yapabilirsin' diye umut veren insanlardan tiksindim. Yine de bir yaklaşık sonuçlar da o kadar kötü değildi. Yani 0-1 şeklinde bir istediğim oldu/olmadı durumu olmadı ama daha çok istediğimi kıl payı kaçırıp ona yakın ve zaman zaman iştahımı kapamayan şeylerle idare etmek zorunda kaldım. Yani, canın eve gelirken patates kızartması çeker de, eve gelince saçmasapan bir pırasa bulursun gibi olmadı da; eve gelince patates kızartması yoktu ama peynirli makarna vardı en azından gibi oldu daha çok. Daha çok 'O olmadı, bu oldu; o da olumlu' gibi. Olan şeyler de çok kişinin hayali olabilecek şeylerdi, o yüzden şikayet de edemiyorum.

İlginçtir ki, istediğim şeyler olmadı, umrumda olmayan şeyler tereyağından kıl çeker gibi gerçekleşti. Belki de isteyince anksiyete tavan yapıyor ve elime yüzüme bulaştırıyorum sanırım. Bir de başkalarının istediklerini kavuşturdum genelde, o açıdan teselli bulabiliyorum; bu beni gerçekten mutlu ediyor.
  • aychovsky  (16.11.17 05:39:25 ~ 05:48:48) 
bağlama çalmak, futbolcu olmak, eczane açmak isterdim bi de.


  • contavolta  (16.11.17 09:06:37) 
Olmayanların hepsi de benim yüzümden olmadı, yapamadım yani, gerçekten yapmak istememişim demek ki diyorum, elimi taşın altına sokmak istememişim. Şimdi yavaştan akıllanıyorum, biraz geç oldu ama güç olmasın inşallah.


  • elikası  (16.11.17 10:18:41) 
dj olmak istiyorum 3 senedir. olmadım. ama olucam..
para biriktirmek, araba almak istiyorum henüz alamadım. biriktirmeye de yeni yeni başladım.

  • blacksky  (16.11.17 12:37:30) 
Araştırma görevlisi olmayı çok istemiştim ama olmadı.


  • mutlusismankedi2015  (16.11.17 18:53:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.