[]

Psikolog ilk gorusme

Yarin ilk kez psikologa gidecegim. Ozel bir klinik 1 saatlik seans olacak.

Konuya nasil girecegimi bilemiyorum beni psikolog yonlendirir mi? Bu isler nasil oluyor? Surenin bittigini falan soyler herhalde. Hep o filmlerde gordugumuz koltuga uzanma olayi var mi? Cocuklugumuza mi donuyoruz ne yapiyoruz?


 
Kendileri yönlendiriyor.
Uzanman şart değil ya nasıl rahat edeceksen öyle olur.
Ben oturuyordum.
Sorunun neyse onun üzerinden başlıyor zaten yavaş yavaş sorularla seni kendisi yönlendiriyor.
Süre bitince sana hafta içinde yapmanı istediği şeyleri söyler kapanış konuşması olarak :)
  • mutekebbir  (15.11.17 21:40:55) 
Benim çok anlatasım vardı ve susmadan konuşmuştum. Bitmeye yakın daha konuşkan oluyor psikolog ve anlıyorsunuz. İçinizden geldiği gibi anlatıyorsunuz o da sizi bazı sorular sorarak yönlendiriyor. Bilişsel Davranışçı Terapi ise asla teşhis ya da tanı koymuyor. Siz keşfedeceksiniz.

Her şeyi geçtim. 1 saat boyunca istediğim her şeyi anlatabildiğim için çok iyi gelmişti.
  • monogram  (15.11.17 22:34:34) 
Rahat olsun. Yeter ki güvenin. Normal 2 insan gibi muhabbet edeceksiniz


  • westblack  (15.11.17 22:47:02) 
En azından ne anlatmak istediğini önceden ufak taslak halinde genel haylarıyla yazabilirsin bence zamandan tasarruf için


  • kararsızataletfilozofu  (15.11.17 23:48:18) 
Önce seni oraya getiren temek sorundan başlarsınız. İlk seans daha çok tanışırsınız, psikolog anamnez alır. Sonra yavaş yavaş olaylar gelişir. Ben asla bülbül gibi şakıyan bir insan olmadığım için terapsitim bayağı uğraşmıştı. Hatta 4-5 ay sonra bunları bana neden söylemedin dediğinde sormadınız ki dediğimi hatırlıyorum.
Rahat olun gerçekten zaten güvenilir hissetmezseniz 1 bilemedin 2 seanstan sonra devam etmek içinşzden gelmez. Kötü deneyimlerim bana öğretti. Biraz terapistle sizin uyumunuza bağlı herkes herkesle uyuşamıyor bence biraz şans işi.

  • ruh i tibbiye  (16.11.17 00:50:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.