[]

şu ülkede apple’dan başka satış sonrası destek sunan firma yok mu

var böyle bir çiğlik.

samsung galaxy s7 edge aldım, ekranı hayvan gibi kusurluydu ve telefon değiştirilmedi. düşünün, sırf ekranı için bir kamyon para döküp bir telefon alıyorsunuz ve ekranında kör göze parmak kusurlar var. ama değişim yapılmıyor. sonrasında sony xperia x aldım, yine ekranı kusurluydu ve değiştirilmedi. geçmişte aldığım yığınla nokia’nın ve servisteki yaratıkların bana çektirdiklerini söylesem buradan fizan’a yol olur. ürünü satana kadar “canım, cicim.”, sattıktan sonra “sktir git ne halin varsa gör.”

ayıp ulan.

zamanında elime geçen (abimin eski telefonuydu) iphone 5s’te iki stuck pixel var diye 15 dakikada yenisiyle değiştirdi apple. aradaki bu hizmet uçurumu, diğer firmaların yaptığı onca çiğlik ve rezilliğin sebebi ne? neden bu ülkeye üçüncü dünya ülkesi muamelesi yapıp, kusurlu ürünleri pazara sunuyor ve “kusurlu bu, değiştir.” deyince yapmadıkları leşlik ve çirkeflik kalmıyor?

öyle içimi dökeyim dedim. nokia, sony ve samsung’dan ömür boyu uzak kalacağım, orası kesin.

peki başka kaliteli hizmet veren firma var mı? tartışalım biraz, arşivlik kalsın burada.

 
Eskiden logitech cok iyiymis artik pek oyle degil ama sanirim fazla istismar edildigi icin iyi niyetleri.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.11.17 17:13:27) 
henüz deneme fırsatım olmadı ama homend'in de müşteri hizmetlerini pek övüyorlar.


  • ocanal  (15.11.17 17:15:51) 
Huawei de baya övülüyor ama denemedim.


  • bartman  (15.11.17 17:17:03) 
Gopro da öyle.
Elektronik değil ama Migros da inanılmaz.

  • giovanne  (15.11.17 17:18:09) 
@giovanne valla gopro hero 4 almıştı abim. şu meşhur wifi açıkken helikopter sesi çıkması muhabbeti vardı alette, üretim hatası olduğunu gopro bile kabul etti. değişim için servise verdik, “yazılımı yeniden yükledik, sorun yoh bunda tıssıssı.” diyerek 15 gün sonra aleti elimize verdiler.

onlar da farksız değil, hatırlattığın iyi oldu.
  • avianthem  (15.11.17 17:22:14 ~ 17:24:03) 
xperia'mın ekranı sıkıntılıydı, değiştirildi. kullandığım 1 önceki xperia'nın kulaklık girişini muhtemelen ben zedeledim ama o da değiştirildi. ablamın s7'sinin ekranı da değiştirildi. yanlışlamak için söylemiyorum ama herkesin her firmayla sıkıntısı olabiliyor. belki de genel ortalamaya bakmak lazım, bu konuda lg kadar şikayet alan bir telefon üreticisi görmedim mesela.

apple'ın durumu farklı, telefona o kadar kar payı koysam alan kişiye şirketten pay bile veririm. ama bu durum marka için bir katma değerdir tabii ki...

dji'ın müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu birinci elden tecrübe ettim. gerçi bana kalırsa sony de iyi, 2006'dan beri telefonlarını kullanıyorum, sıkıntı yaşadığım çok az seferde sorunsuz servis hizmeti aldım. ama biliyorum ki sorun yaşayanlar da var, o yüzden herkes alsın demiyorum. seninkiler de bu mantıkta değerlendirebilir belki...
  • Bruce  (15.11.17 17:40:26) 
apple hepsini tokatlar. hem kalite hem de satış sonrası anlamında. 2013 ekimde aldığım iphone 5s'in 2016 ortalarına doğru sol üst taraftan ekranı ayrılmaya başladı. "Garanti bitti, para da yok naapcam ben?" diye düşünerek apple'dan inceleme için randevu aldım. Günü, saati geldiğinde telefonu götürdüm, teknik servisten bi eleman gelip "bunun pili şişmiş, yenisiyle değiştircez" dedi. kulaklarıma inanamadım :) hatta eşim "ama garantisi bitti" dedi. adamların özellikle pil konusunda hassasiyeti yüksek. gözümün önünde arızalı telefonumun hafızasını, her şeyini sıfırladılar. yeni telefonumu yeni kutusuyla verdiler. şu anda hala o telefonu kullanıyorum.


  • silah taciri  (15.11.17 17:41:07) 
Sanırım zara var. Ürünleri kalitesiz olsada müşteri memnuniyeti iyi


  • neysene  (15.11.17 17:41:19) 
Türkiye'de Adana Kvk, Sony Z3 Compact telefonumu garantiye 1 ay kala verdim ekran kalkması ve yan kapak sorunu yüzünden. Adamlar komple her yeri değiştirip verdiler telefonu, sıfırdan farksız şu an.

Servise göre değişiyor yani. Sony'nin bir olayı yok bu konuda. Ama malum Türkiye orospu çocuğu patron kaynadığı için olabiliyor böyle sıkıntılar.

Yurtdışında böyle bir sorun olduğunda gidiyorsun yenisini alıyorsun aletin direk, adamlar tamir dahi etmiyor.
  • bos gezenin bos ustasi  (15.11.17 18:41:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.