[]

Ceza Hukuku'nda Uzlaştırmacı Olmak

Avukatlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bir çılgınlık yapıp bu eğitime başvurayım mı 1.300 TL verip? Sıradaki eğitim 2 gün sonra başlıyor. Bu konuda herhangi bir fikri olan var mı?


 
ne açıdan baktığına bağlı. ek gelir olur diyorsan pek de ek gelir olmaz. tarife epey düşük.

- Uzlaştırma sürecinin teklif aşamasında olumsuz sonuçlanması halinde 100-150 lira,
- Uzlaştırma sürecinin olumlu sonuçlanması halinde, 2-3 kişinin uzlaştırılması durumunda 300-400 lira, 4-6 kişinin uzlaştırılması durumunda 400-500 lira 6-10 kişinin uzlaştırılması durumunda 500-600 lira, 10 ve daha fazla kişinin uzlaştırılması durumunda 600-700 lira,
- Uzlaştırma sürecinin olumsuz sonuçlanması halinde, 2-3 kişinin taraf olması durumunda 150-200 lira, 4-6 kişinin taraf olması durumunda 200-250 lira, 6-10 kişinin taraf olması durumunda 250-300 lira, 10 ve daha fazla kişinin taraf olması durumunda 300-350 lira.

ama bana bir şeyler katar vs diye düşünüyorsan ve ceza ile genel olarak bir ilgilenme eğilimin varsa 1300 verilebilir değer.
  • fakirpislik06  (15.11.17 15:10:00) 
bir amme vazifesi olarak hoş bir iş bence. işini iyi yapanlar avukattan hakimden daha bile faydalı olabilir bence.


  • danton  (15.11.17 15:17:38) 
Hiç cevap gelmez sanıyorum, geldi. :')

Cezaya ilgim var evet. İşin para kısmı motivasyon, onu inkar edemem. Ancak bir de kariyerimde ek bir yön olsun istiyorum. Sonuçsuz sertifika eğitimleri yerine, eğitim alıp hayata dökebileceğim bir şey olarak görüyorum. İşimi benimseyerek, önem vererek yapacağımı da biliyorum.

Yönetmeliği inceledim ancak durumuma ters bir şey göremedim. Henüz CMK eğitimi dahi alamadım eğitim sırası gelmediğinden. Baroya kayıtlı olmak uzlaştırmacılık için yeterli gözüküyor.

Ne dersiniz, maaşımdan elimde kalanı yatırıp alayım mı eğitimi? :)
  • okuyamıyom ben ya  (15.11.17 15:29:09) 
günde 2 uzlaşma yaparsınız, çünkü çoğu dava artık mecburen uzlaşmaya gidiyor.

hem tecrübe olur hem para kazanırsınız fena iş değil aslında.
  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (15.11.17 16:15:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.