[]

Zarrab/Halkbank Davası

Selam,

Sizce ne olacak sonu? Zarrab'a mı yoksa Halkbank'a mı zararı olacak? Avukatı ulaşamıyormuş 5 gündür.


 
Zarrab'a zararının olacağını sanmıyorum.
Ayrıca buradaki avukatının da doğruyu söyleme zorunluluğu yok.

  • kayranin kedisi  (15.11.17 13:39:19) 
topyekün memlekete zararı olacak. ambargo deldik, siktik attık. şimdi yediğimiz boku nasıl temizleriz diye binali başkan amerikaya gidiyor. memlekete güzel cezalar gelebilir şöyle 30-40- milyar dolarlık. bu dava kurşununu atarlarsa bize dolar euro falan kalmaz paramız çöpe döner. sonumuz hayrolsun.


  • hemsta  (15.11.17 13:49:57) 
halkbank'a yani sana bana, sağlam bir ceza gelir.

zarrab tanık koruma programına alınır. estetik ameliyat olur vs. türkiye'ye yerleştirilir bir şekilde. siyasete girer, cumhurbaşkanı olur!
  • runagain  (15.11.17 15:02:54) 
zarrab, g.tü İran'dan kurtarmak için amerikaya kaçtı. yargılanma falan hava civa.. Ortağı İran'da yargılandı ve idam cezasına çarptırıldı. Zarrab amerikanın istediği bütün bilgileri ötecek teker teker. Sonrasında tnık koruma vb. bi şeyle hayatına amerikada devam eder. Gerek bizim, gerek İran'ın kirli çamaşırlarını filan her boku biliyor adam


  • silah taciri  (15.11.17 15:25:16) 
Türk bankaları ceza yiyecek, bizim politikacılar atarlanıp "eeey amerika" diyecekler ama paşa paşa ödenecek, dolar zaten bu beklenti ile yükseldiği için çok yükselmeyecek ama az daha yolu var. Ceza yeni vergilerle çalışan kesimin cebinden çıkacak.


  • cleric  (15.11.17 15:40:24) 
bu da milli mesele diye yutturulmaya çalışılacak halka eğer Amerika davanın seyrini ve tüm bilgileri açık ederse tabi ..
sonrasında şimdiye kadarki tüm goy goy la ,faiz lobisi laflarıyla kapatılan olaylardan farklı olarak (gezi,usd nin yükselmesi,kriz lafları,fetönün siyasi ayağı gibi )maddi bir faturası olacak .
işte bu fatura halka yansıyacağı için başta milli duruş sergileyen halk sonrasında kasaları atmaya,grevlere vb şeylere kalkışacak.
haliyle iktidar kanadında götü yiyip yönetime eleştiri getiremeyenler yavaş yavaş dava içinde fakat türkiyede aklanan bakanlara atıp tutmaya,kuruluş felsefemizden saptık goy goylarına başlayacak .. zaten abd o sırada iyi partiyi iyice parlatıyor olacak . falan filan öyle gider bu iş.

he reza zarar görmez diyenlere gelsin ; kesinlikle görecek çünkü kendisi artık bakanlara karı ayarlayan,kutular içinde 500 bin usd gönderebilen birinden ziyede nevada çöllerinde bir kuru temizliyicide yada bir halı yıkama şirketinde saati 6-9 usd ye çalışıyor ve hiçbir tanığı ile bağlantıya geçemiyor olacak . zengine en koyacak şey görüp tadamamaktır.. bakınız;cem uzan (kendisi helikopterle işine gider gelirdi)
  • taylor durden  (15.11.17 18:16:20 ~ 18:17:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.