[]

bakireyle iliskiye girmek ve yatakta performans dusuklugu

ben de erkegim ama su bakireyle iliskiye girme istegi ve yatak performans düşüklüğünu buyuk problem haline getirdn hemcinslerimi hic anlamiyorum. bununla ilgili birseyler yazarsaniz sevinirim. mantikli sdbepleri var mi?




 
kendilerine göre vardır mutlaka. kişiye göre değişir ve sormak lazım.


  • diffarentiationation  (15.11.17 02:04:44) 
sormuş adam işte:)
bakirelik takıntısı muhtemelen genlerini aktarmak istemekten ve önceki dönemlerde bunu garantilemenin tek yolunun bu olduğunun düşünülmesinden geliyor.

  • yalnux  (15.11.17 02:24:25) 
ben de anlamıyorum onu. ama kendilerine göre vardır mantıklı sebepleri.

neden kadın için bakire olmak öncemli de, erkeğin bakir olanı aranmıyor? ataerkil bir kültür işte, falan filan.

performans olayı da iki kişi arasındaki şey. karşılıklı memnuniyet varsa sorun yoktur bence.

(bu arada hala telefonda konuşuyoruz!)
  • runagain  (15.11.17 03:02:38) 
@Runagain yeter artık sıkıldım deyip kapa abi sen de ya.


Hmm, erkek bakirse bakire isteme hakkı var. Kadın bakireyse bakir isteme hakkı var. Erkek veya kadın önceden bir şeyler yaşadılar ama sonra hayat tarzları/inançları ya da inançlarını yaşayış biçimi değiştiyse ve yaşananlara dair tövbe edildiyse yine bakir/bakire isteme hakları var.

Ama şu anki hayat tarzından emin olduğun birine geçmişini deşmek amacıyla bakir misin/bakire misin diye sormak karşı tarafa bunu sorduğun için ilişkiyi bitirme hakkı da verir.

Temel motivasyon aynı hassasiyetleri paylaşma isteği. Üzerine çok fazla düşünülecek bir konu değil çünkü baya düz mantık bir olay.

"Ben her haltı yiyeyim ama karım bakire olsun"cular tartışmamın dışındadır. Böyle bir insan tanımıyorum çünkü yorum yapamam.

Nasip bu işler.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (15.11.17 03:20:51) 
Kıskançlık ve kompleks bence.


  • [GODDARD]  (15.11.17 07:58:16) 
bekaret bu coğrafyaya ait bir istek, 500 km batıya git o ne derler adama.
mantıklı sebep bulunur zorlanırsa; mesela yapılan bir araştırmaya göre spermler olgunlaşmamış yumurtalıklara kalıntılar bırakabiliyor, bu da biyolojik olarak olmasa da -DNA testi- doğacak çocuğun eski sevgiliye vs. benzemesi gerçekleşebiliyor. şu an için kanıtlanmış ve kabul görmüş bir hipotez değil ama. ortalık karışmasın:)
araştırma linki burda; www.theguardian.com

yatak performans düşüklüğü de vazgeçilmez olma isteği ile bağıntılı. çok iyi sevişeyim ki benden vazgeçemesin. bunun yanında çocukluktan beri erkeklere gerek bilinçli gerek bilinçdışı öğretilerle bu işin sorumluluğunun erkek tarafından üstlenilmesi var.
  • ilkot  (15.11.17 12:48:27) 
Adamlarin ve kadinlarin tek manyakligi bu degil ki. Ufurukculer cemaatler insana tapinma puta tapinma siddet falan bu ulkenin gercegi.


  • Traveller  (15.11.17 13:14:13) 
Ben de anlamıyorum. Saçma geliyor bu düşünce.

Ben bakire / bakire değil ayrımı yapmıyorum. İlla bakire ile birlikte olayım demiyorum.
  • MaNOfTheYear  (15.11.17 13:25:14) 
herkese kayayım ama evlendiğim hatun bakire olsun diyen birine neden diye sorduğumdan; Benden önce, başkasının benden daha iyi "sikmiş" olmasını kaldıramam kanka, ya onu özlerse demişti biri bana (birde aynı mimikleri/sesleri başkası içinde yapmış olmasını kaldıramam demişti), bende ya senden sonra acaba daha büyük pipili biriyle nasıl olur, daha küçük pipili nasıl olur diye diğerlerini merak ederse ne olacak dedim, mavi ekran verdiydi


  • selam  (15.11.17 19:23:07 ~ 19:24:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.